Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon kover...

Szerintetek is nagyon kover vagyok es csunya a hasam?

Figyelt kérdés
Szultem egy kis babat es sajnos nagyon csunya lett a hasam illetve harminc kilot le adtam 86kg rol 58ra de.meg mindig problemas a hasam pedig rengeteget tornaztam ra de sajnos keveset tudtam belolle kihozni mivel nem sokat javult mivel a bor megvan ereszkedve keoet kuldok privat uziben aki tudna velemenyezni.hany kilonak tippel
2019. szept. 2. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 58ra tippelek!
2019. szept. 2. 11:14
 2/7 subrette ***** válasza:
Küldj képet légy szíves! Köszi!
2019. szept. 2. 12:07
 3/7 subrette ***** válasza:
56%
Kb. 160 centinek saccollak. Sajnos tömzsi alkattal. Egy része nyilván genetika. Nagy fogyás után összeugrik a bőr + szültél is, emiatt még jobban. Kenőcsöt vannak erre + a problémás részekre szíjazható rezgő tréner. Talán az segít.
2019. szept. 2. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Küldd :)
2019. szept. 2. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Küldhetsz nekem is.
2019. szept. 2. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Női szemmel is nagyon szép vagy , nincs miért aggódnod. Arányos testalkatod van ,semmi baj az alakoddal nem vagy kövér! Maximum tényleg 58kg lehetsz.

A hasadat kend minenképp bőrfeszesítő krémmel , sokat segít azt hallottam . Én nem vagyok kövér , és mégcsak babát sem szültem , de nagyon minimális halvány striáim vannak, mint minden nőnek szinte . Ha striákkal is küzdesz , én a wichy-nek a terhességi csíkok elleni készítményét használom rájuk , nekem bevállik , mert egyből elhalványítja őket . Ha szeretnéd próbáld ki, tudom ajánlani. Ha a hasaddal nem vagy megelégedve , esetleg használhatsz alakformálót a ruháid alá, ami optikailag keskenyíti a derekad , és jobban kiemeli az alakod :)

2019. szept. 2. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Kép link nincs?
2019. szept. 3. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!