Fáj a nyelv piercing szúrása?
Már van egy orr piercingem (cimpába) amit kb 6 hete szúrattam,szóval az lenne a második piercingem
Fáj nagyon?Nektek fájt?
Hát nem volt kellemes 1honap utan is fájt nem nagyon akart gyógyulni vagyis én ugy ereztem.
Ki is vettem.
Szerintem nem volt olyan durva. Utána fél perccel már nevettem, de lehet csak az adrenalin miatt. :D
Utána egy nappal kezd el mondjuk úgy igazán fájni, a tested próbálja kilökni. Kb 5 nap alatt már csak tompa fájdalom maradt.
Nekem bent volt 1 évig, aztán elkezdett újra begyulladni néha... Mondom esélytelen hogy ezzel küzdjek, és folyton fájjon a nyelvem. Meg amúgy nagyon sokat kell tisztítani, hogy ne legyen büdös. A szájszag meg gáz. De amíg volt szerettem! :)
1 hónap alatt teljesen be kellett volna gyógyulnia. Nekem olyan 2-3 hét alatt elmúlt a fájdalom.
Nekem a szúrás sem fájt, kaptam rá lidokaint. Ettől egy pár percig folyhat a nálad, és hülyén fogsz beszélni, de nem vészes, hamar elmúlik. Pár napig, max 1 hétig (legalábbis nekem így volt) fel fog dagadni a nyelv, enni egy kihívás lesz vele. Leveseket, püréket ajánlom, attól függetlenül, hogy én a rántott húsnak is nekiestem...
Aztán lemegy a duzzanat, és ki lehet cserélni rövidebb szárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!