Hány cm-től számít magasnak egy nő?
Sziasztok!
Az, hogy hány cm-től számít magasnak egy nő, abszolút relatív. Számomra 170 cm felett más magasnak tűnik egy nő, de én alacsony vagyok, úgyhogy ez biztosan közrejátszik a véleményemben.
Én 185cm vagyok és lány.
Én inkább a magas fiúkat szeretem, és egyáltalán nem nehéz pasit találni.
én 15 éves vagyok és 170 cm magas...nagyon elkeserítő...így az ismerkedés is sokkal nehezebb...
és ha pasival ismerkedem az pláne sokkal nehezebb
Jómagam 159 centi vagyok, és nem szeretnék fél centivel sem magasabb lenni.
Szerintem egy nő 175 centitől felfelé számít magasnak. A 165-175 cm szerintem átlagosnak számít manapság.
Én 162 cm vagyok és 170 cm magas sarkúval:)
Szerintem az ideális női magasság a 165-167 cm, mert laposban sem pici de magassarkúban sem túl magas.
170 cm-től egy nő már magas, mert a fiúk 175 cm körüliek, ez náluk a normál átlag.
Én 14 éves lány vagyok..és 164 cm magas.Nem szeretnék tovább nőni.De azt mondják hogy nem is nagyon fogok..
szerintem egy nő 180 cm-től számít magassnak. a 170-esek...szerintem nem olyan magasak:P mondjuk hozzám képest azok...de éna 190 cm er körüli fiúkat szeretem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!