Nők! Szépségszalonban, szolaáriumban szívesen látnátok férfi recepcióst?
Ilyen helyeken csinos nők dolgoznak,de többségében nők járnak oda.
Ti szívesebben látnátok recepcióban férfit mint csinos nőt?
Tudod, általában azért megy oda az ember hogy barnuljon/szépüljön. Nem kell belelatni mindenbe ilyen dolgokat, az egy dolog hogy többségében nők járnak oda, de nem a recepcióst mennek stírölni.
Engem pont nem érdekel ki a recepciós, ha nő, ha férfi, szép vagy csúnya.
De egyébként meg szerintem sokaknak kényelmes hogy nem férfi fogadja őket amikor bejelentkeznek intim gyantara.
Budapest XIII.keruleteben van egy hely, ahol férfi recepciós volt a szoláriumban, már lassan két éve. Először meglepett, picit kellemetlenül ereztem magam,hogy nem egy velem egyidős lány volt a pultban, hanem egy fiatal srác, aki, megjegyzem, nagyon kedves és illedelmes volt. Aztán idővel, mivelhogy sokat jártam oda, megszoktam. De először furcsa volt.
Nem tudom, hogy ott van e még, már elköltöztem és egy jó ideje nem is járok szoláriumba. De egyébként nem zavart, csak meglepő volt. Nem túl gyakori a férfi recepciós szoliban.
Hidegen hagy a recepciós kiléte. Hiszen nem előtte kell levetkőzni.
Nála csak fizetek és a gépet takarítja. Teljesen mindegy, milyen nemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!