Mit fog szólni a manikűrös?
Férfi manikűrön létezik természetes köröm készítése?
Nagyon lerágtam a körmeim, félek elmenni és megmutatni.
De már abbahagytam, csak most eléggé szabálytalan, vagy nem nő rendesen, így mit fog szólni a manikűrös?
Nagyon szégyenlem... :(
Köszönöm!
Be tudja pótolni a körmöt? Zselé vagy hogy hívják? :D
Hat valoszinu hogy eloszor valamit adni fog ami erositi a kormeidet de hogy ugy menj oda: elotte vegyel ricinus olajat (patikaban beszerezheto) es kend a kormodre kicsit talan erositi (bar nem tudom mikor mesz manikuroshoz) ez talan kicsit segit
Utana szerintem azt mondja h kend naponta tobbszor ezzel az olajjal vagy esetleg o ad valamit ami hatasosabb ennel es akkor szep lassan megno
Zselezni valoszinuleg nem fogja mert az eleg latvanyos bar ha ugyes talan megcsinalja de nem hinnem
Ha ad ra valamit vagy ezt az olajat hasznalod egy 1-1,5 heten belul mar latszani fog a hatasa
Körmös vagyok, hidd el a rágott körömnél gusztustalanabb dolgokkal is találkozunk nap mint nap. Sőt néha bárcsak ilyen férfiak jönnének. El sem tudod képzelni egy NŐ(!!) milyen igénytelen mocskokat művel a körmével. Csinos ápolt jól öltözött minden hónapban műköröm, géllakk lábra aztán a körme alatt az egész havi menü lekövethető.. Ne legyél szégyenlős tök jó hogy foglalkozol ezzel és igényes vagy magadra.
Hozzám járt egy vállalkozó srác,boldog házasságban élt viszont egy sérülés miatt az egyik körme évek óta el volt Deformálódva. Neki találtam egy teljesen a többi körömmel megegyező színű porcelánport és azzal pótoltam. Matt maradt kissé áttetsző teljesen természetes hatása van!
Koszonom mindenkinek!
Elozo valaszolo: Egy korom meg nem taszito, de nekem 3 csunya :D
Elfogok menni jovoheten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!