Mi a véleményetek a Dior Sauvage EDP-ről férfinek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 17:38
1/3 anonim válasza:
Egyik legjobb illat, amit szimatoltam :)
17/L
2/3 anonim válasza:
Yodeyma-nak van egy utánzata, ami állítólag tök ugyanolyan mint az eredeti(vélemények alapján). Yodeyma Caribbean néven keress rá. Nekem is ilyen van mert az eredetire nem volt pénzem, de ez is nagyon tartós. Egyet magamra fújok reggel és még este is érezni. Szerintem jó illata van! Az eredetiről nem tudok nyilatkozni mert azt nem szagoltam, csak vélemény alapján vettem ezt, de ott azt írták tök ugyanaz. A tartósságával biztos nem lesz problémád! 100 milis 6700, 50 milis 4400 belőle. Egy próbát megér mert gyakorlatilag tizedáron van.
3/3 anonim válasza:
nekem edt van, baromi jó, de nagyon erős ezért úgy fogsz kitűnni vele, mint égen az első csillagok. ha tetszik az illata érdemes megvenni, de én használok mellette egy hétköznapi illatot is, pl. munkába, ügyeket intézni armanit. dior általában csak bulikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!