Gimnáziumi első napra ez a táska megfelelő?
Első napon ünneplőbe (matrózblúz,szoknya) kell menni. Csak osztályfőnöki órák lesznek és én jobban preferálom a kis bőrszerű fekete hátitáskámat, mint az iskolatáskám ami neon rózsaszín.
Hasonló táskáról van szó:
Aznap kapjuk meg a tankönyveket, csak azok nem férnek bele. Vigyek nekik külön szatyrot?
Illik ilyen táskát vinni? Ti mit szoktatok ilyenkor vinni?
Gimikezdő lány
Nem tölti be a linket, de én is kis bőr hátizsákkal szoktam menni.
A könyveknek szerintem vigyél vászontáskát (mostanában úgyis divat+nem szakad le a sok könyv alatt.)
Nekünk is ugyanez a dress code, és szinte minden csajszi ilyesmi táskát visz, a tankönyveket meg van aki bent hagyja a padban(ne kérdezd fogalmam sincs ők hogy tanulnak :D) van aki erősebb tescos szatyorban viszi a cuccait, vagy vászonban.
Akkor gáz ha te annak érzed ;) gimiben már annyira nem foglalkoznak a tanárok, diákok egymással. Érezd jól magad a bőrödben, ja és vigyél váltóruhát ha meleg lesz.
Sok sikert a gimihez :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!