Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a valóság? A tükörkép,...

GTA5 ös kérdése:

Melyik a valóság? A tükörkép, vagy a fotó?

Figyelt kérdés
Tükörbe elég helyesnek látom magam, viszont képen szerintem teljesen más. Ha lehet akkor magyarázatot is írjatok
2019. aug. 10. 15:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Van olyan kép, ahol jól nézek ki de ezerből max 2
2019. aug. 10. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
10%

Szia

Nagyon aranyos vagy.

Szerintem a fotó sok mindent máshogyan mutat, a képet, amit készítünk még lehet szerkeszteni, retusálni is lehet, meg függ attól is, hogy milyen kamerája van a léleknek. Ezt ugye megapixelbem mérik, viszont a tükör... Nem, az sem a legjobb és legtisztább válasz ha azt mondom, hogy a tükör tükrözi inkább a valódi kinézetünket. Megyek mélyebbre... Azt szeretném ezzel mondani, hogy aki szép, az nem attól szép, ahogy kinéz, hanem a tettektõl. Tapasztaltam, hogy amikor mondtam magamnak hogy csúnya vagyok és ez még az, akkor valóban csúnya voltam a tükörben de ha azt mondtam magamnak szép vagy, gyönyörű, mert a lelked jó volt, akkor volt az hogy elengedtem mindent, kiertem állni az utcára elcseszett vörös hajjal s csattokkal, s a szemébe mertem nézni az embereknek, arra gondola hogy mi van, nem láttál még harcost, Ki a háborúbol jött vissza mert küzdött a másik életéért? Hát most látsz

2019. aug. 10. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A tükörképét mindenki jól ismeri, bármilyen is, már megszokta, azonosult vele. A fotó viszont fordítva van, amin zavaróan kiütnek az arc eddig agyilag fel nem tűnt szimmetria-hibái, vagy olyan ismeretlen szögből mutat, ahonnan kiderül, hogy pl. nagy az orrod, rettenetes oldalról a frizurád, és hasonlók. Ismert pszichológiai jelenség, hogy mindenkit sokkol negatív értelemben a saját fényképe a megszokott tükörképhez képest, és az emberek többsége nem szereti. A hangodat is rossz visszahallgatni felvételről. Amit te hallasz, azzal azonosultál, az idegen hang nem fog tetszeni.
2019. aug. 10. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
A fotó.
2019. aug. 10. 16:20
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 kértem a magyarázatot
2019. aug. 10. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem mind a kettő torzítja a valóságot.
2019. aug. 10. 17:13
 7/9 Miss Endzsi ***** válasza:
68%
Ha sokat nézegeted magadat a tükörben minden irányból, akkor a fotó sem lesz idegen számodra.
2019. aug. 10. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem is elszomorított de kutatások szerint feleannyira se vagyunk vonzóak mint ahogy a tükörben látjuk magunkat.

És akkor felmerül a kérdés hogy ha én a tükörképemet se látom szépnek milyen lehet a valóság:,O

Na de viccet félretéve lehet hogy nem vagy fotogén de szuper kisugárzásod van amit a fényképek nem adnak vissza. De lehet nem, sorry.

Beállított képeken tetszel magadnak?

2019. aug. 10. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
A kamera torzít. Keress rá a "Dolly zoom" jelenségre YouTubeon, ott csomó videóban tök jól elmagyarázzák, hogy is van ez.
2019. aug. 11. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!