Melyik a valóság? A tükörkép, vagy a fotó?
Szia
Nagyon aranyos vagy.
Szerintem a fotó sok mindent máshogyan mutat, a képet, amit készítünk még lehet szerkeszteni, retusálni is lehet, meg függ attól is, hogy milyen kamerája van a léleknek. Ezt ugye megapixelbem mérik, viszont a tükör... Nem, az sem a legjobb és legtisztább válasz ha azt mondom, hogy a tükör tükrözi inkább a valódi kinézetünket. Megyek mélyebbre... Azt szeretném ezzel mondani, hogy aki szép, az nem attól szép, ahogy kinéz, hanem a tettektõl. Tapasztaltam, hogy amikor mondtam magamnak hogy csúnya vagyok és ez még az, akkor valóban csúnya voltam a tükörben de ha azt mondtam magamnak szép vagy, gyönyörű, mert a lelked jó volt, akkor volt az hogy elengedtem mindent, kiertem állni az utcára elcseszett vörös hajjal s csattokkal, s a szemébe mertem nézni az embereknek, arra gondola hogy mi van, nem láttál még harcost, Ki a háborúbol jött vissza mert küzdött a másik életéért? Hát most látsz
Engem is elszomorított de kutatások szerint feleannyira se vagyunk vonzóak mint ahogy a tükörben látjuk magunkat.
És akkor felmerül a kérdés hogy ha én a tükörképemet se látom szépnek milyen lehet a valóság:,O
Na de viccet félretéve lehet hogy nem vagy fotogén de szuper kisugárzásod van amit a fényképek nem adnak vissza. De lehet nem, sorry.
Beállított képeken tetszel magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!