Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most komolyan, elárulná nekem...

Most komolyan, elárulná nekem valaki, hogy mi a "nem nőies" a goth/dark lányokban?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint, egy csaj sokkal inkább nőiesebb, ha olyan felsőt hord, ami KIEMELI az alakot (mint pölö a fűző, de nem feltétlenül csak az) és felvesz hozzá egy szép, hosszú, harang alakú szoknyát, mint a mai csőgatyás, kint-van-a-fél-p*csám-a-nadrágból-ha-előrehajolok kiscsajok... Arról nem is beszélve, hogy ha a csőgatyához még felvesz egy "kismamafelsőt", ami manapság divat, vagy egy olyan topot, amiből meg a teljes hasa és dereka kint van, akkor már inkább hasonlít egy utcalányra... Ezek a "hölgyek" nem nőiesek! A buggyos pasanadrágról meg ne is beszéljünk! -.-"

Az addig rendben van, hogy ízlés kérdése, hogy kinek ki tetszik, de miért mondja azt bárki is, hogy a goth hölgyek nem nőiesek? Ha ők nem nőiesek, akkor kik azok?

A középkorban meg csak a szajhák vehettek fel nadrágot, úgyhogy...

És nem minden goth hord acélbetkósat! Nekem még "kezdő koromban" volt olyanom, mert kezdőként "Jujjj, az kellett", tök drága volt, három évig bírta, kipurcanása előtt is törte a lábamat, nehéz volt, stb., stb...

Mondhatjuk, hogy egy életre megutáltam az acélbetkósat. És én anno szoknyához fel sem vettem, mert nekem nem jön be a bakancs-szoknya kombó :)

A szoknyákhoz fűzős csizmát hordtam, de az már rég szétment, pedig nagyon szerettem... :'(

Nekem most egy vasalt orrú, felsarkantyúzott, fekete western- és egy fekete motoros csizmám van! :D

26/L

2010. júl. 12. 09:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

13:32 egyértelműen az első tűnik nőiesebbnek stílusra és alakra is!

:DDDD de komolyan.

2010. júl. 12. 14:46
 22/26 anonim ***** válasza:

14:46

Gratulálok az ízlésedhez, és ha azt mondod, hogy jobb alakja van az elsőnek, akkor meg pláne...

2010. júl. 12. 16:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Van aki szerint a goth stílusú női öltözködén nem nőies? Nem a szakadtharisnyás, szegecses ruhára kiegészítőre gondolok, (bár nekem az is lehet nőies)

Pár hónapja u.ezt kérdeztem én is. 23L

2010. júl. 12. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Ja nem tudom mért nem linkelte be a kérdést,de így tettem fel szó szerint.Előző
2010. júl. 12. 17:39
 25/26 anonim ***** válasza:

Ó jaj. A goth lányok nem csak feketét hordanak, és nem csak varjúfeka sminkű undormányok léteznek. A belinkelt képek, amik azt akarják bizonyítani, hogy rondák, egytől-egyig szélsőségesek. (Némelyik nem is gothot ábrázol, volt amelyik cyber-goth volt.)

Itthon az öltözködési szokások eléggé gyérek, és ezt mindegyik stílusra értem. Minden magyar sztereotípiákban gondolkodik és nincsenek igazán kreatív, vagy ízléses emberek. Egy goth is tud mutatósan felöltözni, az igénytelenség szerintem inkább a tinik jellemzője (igen, az a korszak mikor: "nekemiskellegybakancs, mertattól leszek rokker"). Én is linkelek pár képet.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 12. 22:20
 26/26 A kérdező kommentje:

13:32 - Nekem a műrasztájától eltekintve akkor is az első csaj a nőiesebb. :D Nem tudom, miért szebb egy olyan nő, aki arra sem hajlandó, hogy melltartót vegyen fel egy olyan trikó/top alá, ami alá kéne... Mert fűző alá nem kell, ez tény...

13:52 - Nekem valami nevesincs military boltos acélbetkóm volt. Hugimnak van most egy Steel-je, de az meg neki töri a lábá egy év után is.. :( Nem csoda, hogy tele van vele a hócipője :D

17:38 - Tényleg ugyanezt kédezted? O.o Bocsi xD Egy hete sem vagyok még regelve, úgyhogy a kérdésedről nem tudtam :D

22:20 - Igen, tudom, hogy a tinik tudnak a leginkább ízléstelenül öltözködni... :) Nagyon-nagyon sokan viszik túlzásba :( Ja, a képek szépek, de a harmadikon, amin rendesen látszik a smink, nem tetszik a szemfestés... Ezt leszámítva a csaj gyönyörű, és irigylem is ezért xD

2010. júl. 13. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!