Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most komolyan, elárulná nekem...

Most komolyan, elárulná nekem valaki, hogy mi a "nem nőies" a goth/dark lányokban?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint, egy csaj sokkal inkább nőiesebb, ha olyan felsőt hord, ami KIEMELI az alakot (mint pölö a fűző, de nem feltétlenül csak az) és felvesz hozzá egy szép, hosszú, harang alakú szoknyát, mint a mai csőgatyás, kint-van-a-fél-p*csám-a-nadrágból-ha-előrehajolok kiscsajok... Arról nem is beszélve, hogy ha a csőgatyához még felvesz egy "kismamafelsőt", ami manapság divat, vagy egy olyan topot, amiből meg a teljes hasa és dereka kint van, akkor már inkább hasonlít egy utcalányra... Ezek a "hölgyek" nem nőiesek! A buggyos pasanadrágról meg ne is beszéljünk! -.-"

Az addig rendben van, hogy ízlés kérdése, hogy kinek ki tetszik, de miért mondja azt bárki is, hogy a goth hölgyek nem nőiesek? Ha ők nem nőiesek, akkor kik azok?

A középkorban meg csak a szajhák vehettek fel nadrágot, úgyhogy...

És nem minden goth hord acélbetkósat! Nekem még "kezdő koromban" volt olyanom, mert kezdőként "Jujjj, az kellett", tök drága volt, három évig bírta, kipurcanása előtt is törte a lábamat, nehéz volt, stb., stb...

Mondhatjuk, hogy egy életre megutáltam az acélbetkósat. És én anno szoknyához fel sem vettem, mert nekem nem jön be a bakancs-szoknya kombó :)

A szoknyákhoz fűzős csizmát hordtam, de az már rég szétment, pedig nagyon szerettem... :'(

Nekem most egy vasalt orrú, felsarkantyúzott, fekete western- és egy fekete motoros csizmám van! :D

26/L

2010. júl. 12. 09:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
16%

most csak azért tetted fel a kérdést h eltudd mondani neked mid van?

kutyát nem érdekli!

a goth akkor is egy undoritó igénytelen faj!

2010. júl. 12. 09:52
 2/26 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

ehhez nincs mit fűznöm a képek önmagukért beszélnek...

2010. júl. 12. 09:56
 3/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is nőiesek:

[link]

[link]

2010. júl. 12. 09:56
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
gondold el ez a faj milyen büdös lehet most nyáron ... pfúúúúj gothok
2010. júl. 12. 09:58
 5/26 anonim ***** válasza:
7%

az összes ilyen nyomorék,elvetemült,i.diotát legszivesebben fejbelőném!

undoritóak...!nem tudom mit élveznek benne,és mi tetszik nekik!

2010. júl. 12. 09:59
 6/26 A kérdező kommentje:

Első: Én csak azt indokoltam meg azzal, hogy elmondtam, nekem, milyen lábbelim van, hogy "nem minden goth hord acélbetkósat"... -.-

Második: Figyelj, azok a képek, amiket belinkeltél, azok a túlzásokba esett pózerek. Mondjuk az a kép, ahol a csávó pórázon vezeti a csaját, na az engem is kiborított! Pedig egész jól néznek ki, de mi a franc az a póráz? O.o Jesszusom! Én nem az ilyenekről beszéltem, mint a harmadik kép, hanem az ilyenekről:

[link]

[link]

Most ezekben mi a nem szép?

Az ilyenek...

[link]

... nálam is kiverik a biztosítékot!

Nem az agyonmeszelt arcú pózerekre gondoltam!

2010. júl. 12. 10:08
 7/26 A kérdező kommentje:
9:58 Miért lennéket büdösek? Ezt nem értem... Te nem hallottál még a PAMUT nevezetű anyagról? Meg a spagettipántos topokról, amiknek díszítésként fűző van az elejében?
2010. júl. 12. 10:11
 8/26 anonim ***** válasza:

Én nem mondom ezt általánosságban, vannak nagyon szép goth lányok, meg vannak olyan igénytelenül gusztustalanok is, akiktől hányok. Ha már valaki sok fekete sminket hord pl, akkor vegyen már minőségit ami nem maszatolódik el a fél arcán... -.-

meg nem attól lesz nőies valaki hogy miket hord (persze aki férfifarmerben és kinyúlt pólóban mászkál az ha megszakad sem lesz az...), hanem hogy mennyire igényes a külsejére..

[link] na ő pl szép, maradt benne némi természetesség. de azok akiknek az egész arcuk egy megrajzolt feketefehér vakolat az nem nőies. a ruhák meg... ez pl tetszik [link]

de vannak nagyon nem szép ruhák gótban is...

a "félpics.ámkintvan"-lányok pedig valóban nem nőiesek, inkább nevetségesek.

9/26 anonim ***** válasza:
26 évesen illene már kinőni a tinédzser korból
 10/26 anonim ***** válasza:

milyen motoros csizmád van? nekem olyan koptatott kéne, de nem nagyon láttam

szerintem a színtelenség lehet az oka, általában csak fekete, vagy nem is tudom, nem értek ehhez

persze vannak szép goth lányok is, de az a sötét smink kicsit durvára sikerül néha és elrontja a valódi szépséget

de találtam jó képet

[link]

amúgy miért lettél goth/dark? tudom ezt nem igazán lehet megmagyarázni, de mit szeretsz ebben?

nekem semmi bajom velük

16L

2010. júl. 12. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!