Most komolyan, elárulná nekem valaki, hogy mi a "nem nőies" a goth/dark lányokban?
Véleményem szerint, egy csaj sokkal inkább nőiesebb, ha olyan felsőt hord, ami KIEMELI az alakot (mint pölö a fűző, de nem feltétlenül csak az) és felvesz hozzá egy szép, hosszú, harang alakú szoknyát, mint a mai csőgatyás, kint-van-a-fél-p*csám-a-nadrágból-ha-előrehajolok kiscsajok... Arról nem is beszélve, hogy ha a csőgatyához még felvesz egy "kismamafelsőt", ami manapság divat, vagy egy olyan topot, amiből meg a teljes hasa és dereka kint van, akkor már inkább hasonlít egy utcalányra... Ezek a "hölgyek" nem nőiesek! A buggyos pasanadrágról meg ne is beszéljünk! -.-"
Az addig rendben van, hogy ízlés kérdése, hogy kinek ki tetszik, de miért mondja azt bárki is, hogy a goth hölgyek nem nőiesek? Ha ők nem nőiesek, akkor kik azok?
A középkorban meg csak a szajhák vehettek fel nadrágot, úgyhogy...
És nem minden goth hord acélbetkósat! Nekem még "kezdő koromban" volt olyanom, mert kezdőként "Jujjj, az kellett", tök drága volt, három évig bírta, kipurcanása előtt is törte a lábamat, nehéz volt, stb., stb...
Mondhatjuk, hogy egy életre megutáltam az acélbetkósat. És én anno szoknyához fel sem vettem, mert nekem nem jön be a bakancs-szoknya kombó :)
A szoknyákhoz fűzős csizmát hordtam, de az már rég szétment, pedig nagyon szerettem... :'(
Nekem most egy vasalt orrú, felsarkantyúzott, fekete western- és egy fekete motoros csizmám van! :D
26/L
9:59 Te nem láttál még olyan gothok, aki ízlésesen van felöltözve?
SENKI nem látott még ilyet?
Szomorú, hogy a sok pózer miatt általánosítanak az emberek :(
Az első 10:11 - Igen, én is azt mondom, hogy az erős smink csúnya, de alapvetően a rendes goth lányok szépek... Na igen, a szoknyák között tényleg vannak nevetségesek, pölö a többrétegű, agyontüllözött fajta, ami inkább hasonlít egy balettos tütüre, szerintem is vicces :D De én az "alap" öltözködésről beszéltem :)
A második 10:11 - Az, hogy valakinek van stílusa, az nem függ össze a tinikorral, sajnálom...
10:15 -
Ilyesmi motorosom van :)
Azért "lettem" goth, mert ezt éreztem magamhoz a legközelebb :) A művészetek, az irodalom, a történelem, a természet, a régi korok, a szép épületek, a szép versek, a zene iránti rajongásom által váltam azzá, ami most vagyok. :)
10: 19 - Mivel grafikus vagyok, tudom, hogy az művészkép, de elárulom, hogy az ott lévő högyet is le kell fotózni, és csak utána lehet művészivé tenni a képet. És a normális gothok, akik tényleg azok, és nem csak divatból csinálják, azok így vagy hasonlóan néznek ki. Azt, hogy Te eddig csak "halálmadarakat" láttál, igen sajnálom :(
Őszintén megmondom nem olvastam el se a kiegészítést, se a válaszokat. Csak a kérdést.
De csak annyit tudok mondani, hogy a goth/dark lányos/nők igenis nagyon nőiesek. Sőt némelyik wxtrán nőiesebb mint egy átlag csaj. Főleg ha olyan ruhát vesz fel. De egyébként is nagyon nőiesek.
Én már csak tudom, taszít is mindegyik, mert nekem csak a fiús lányok jönnek be :DD
De semmi gond a goth/dark csajszikkal, némelyik igazán szexi de nekem akkor se, bocs. Túl nőiesnek találom.
Számomra is, de valószínűleg nem az, ami neked...:P
Egyébként kedves kérdező, szerintem felesleges ezzel foglalkoznod. Én is goth vagyok és látom a saját szememmel mért utálnak annyian minket, és igenis a pózerek meg a műmájerek miatt. Elmész egy koncertre mit látsz? A külső szemlélő által gothnak titulált lányok ízléstelenül agyoncicomázva kimázolva fetrengenek a részegségtől, vihognak, mutogatják magukat, káromkodnak, stb., semmivel nem jobbak mint a punkok (természetesen semmi bajom a punkokkal, ők legalább felvállalják magukat és nem pózolnak valami másként:D). Nem várhatjuk el az átlagemberektől, hogy miközben ezt látják, megértsék, hogy az ilyesfajta viselkedést mi is megvetjük, és ennek semmi köze a gothsághoz. Gondold el mennyi normális goth lánnyal találkozik egy átlagember? Szerintem nagyon kevéssel, és minden ember a nagy átlagból vonja le a következtetést, nem a számukra különleges vagy egyedi esetekből!
Én nem várom el, hogy bárki is megértsen, nincs szükségem arra, hogy elfogadjanak, mert végül is én ugyanígy nem tudom megérteni a plázacicákat, rappereket, alterosokat, emósokat, mittudoménkiket, azt leszámítva, hogy nem fújjolom ki őket, nem teszek megjegyzéseket, és nem bámulok feltűnően. Ha nekik viszont ez jól esik,csinálják csak, magukat minősítik vele.
Egyébként az acélbetétes bakancsról annyit, hogy előfordulhat, hogy rosszul választottál! Nekem az első bakancsom egy HD volt pl, és az első héten törte mindössze a lábamat, utána soha többet! Nagyon kényelmes volt. Később a többi bakancsomnál is ezt tapasztaltam. Egyébként 4 év után cseréltem le az első bakim, és semmi baja nem volt egy kis kopást leszámítva, csak hosszabbat szerettem volna:) Na mind1, nem meggyőzni szeretnélek, csak leírtam,hogy értsd, miért hordják sokan :) Egyébként én sem szeretek állandóan bakancsban lenni, ha meg már 25 fok körüli meleg van, kizárt, hogy felveszem. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!