Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Milyennek találjátok...

Srácok! Milyennek találjátok ezt az alkatot?

Figyelt kérdés
[link]

2019. júl. 30. 20:20
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Egész életemben deszka voltam. 2 éve KB, hogy izmos lettem. És most 3 hónapja van rajtam plusz kiló. :)
2019. júl. 30. 21:46
 22/33 anonim ***** válasza:
95%

Akkor vizsgáld meg, hogy mit csináltál az elmúlt 3 hónapban. Miket ettél, min változtattál.

Ha semmin, akkor ez mindenképp betegség lesz.

2019. júl. 30. 21:48
 23/33 anonim ***** válasza:
17%

66%-os válaszoló.

Én szívesen megnéznélek eskü, női szemmel. Remélem nem egy 20-28 éves, L-es műkörömmel és óriási műpillákkal rendelkező vékony plázacica vagy, aki szerint a menő alak, ha minél vékonyabb egy nő.

Én kb ugyanúgy nézek ki, mint a kérdező, annyi, hogy a hasamon van felesleges (=nagyobb hasam van mint neki, nem izmos a hasam, de nem is lóg a háj, nem tudom ezt hogy lehet megfogalmazni), mégis utánam fordulnak a férfiak. És nem, nem kinevetnek, mert 70 kilósan milyen dagadt lennék...arányosan a testem, van popsim, sőt szerencsére nagy popsival vagyok megáldva, van mellem, és mellé nőies arcom. Amúgy a kilók nem csak attól függnek, mennyire vagy vékony/kövér. 48 kiló vagy, de évek óta edzel. Nos ha izmos vagy és úgy 48 kiló, akkor elég vékonyka lehetsz.

Én nem szeretem az ilyen jellegű kérdéseket, mert kinek mi... női szemmel sok nőnek lehet az a szép, ha minél vékonyabb, karcsúbb egy nő, én azt mondom, hogy inkább legyen rajta mit fogni...azért ne legyen kiforgatva a szavam, ne molettre hízlalja magát egy nő, de ha van egy kis comb, egy kis popsi, poci, csípő, mell, nálam meg pont az a nőies. Legyen mit fogni egy nőn, ne a csontjaim simogassa, fofja. Akkor is ha nem csupa izom. Jó, ne legyen csupa narancsbőr se, de nem kell, hogy full izmos legyen, mint egy pitbull.

23/N

2019. júl. 30. 22:05
 24/33 anonim ***** válasza:
59%

28 éves nő vagyok, nem sminkelek, nincs műkörmöm, szeretem a munkám, háztartást vezetek, főzök, takarítok.

Soha nem szerettem a mű dolgokat, soha nem is volt se műkörmöm, se póthajam.

Két és fél évvel ezelőtt még 50 kg voltam, aztán meghalt anyukám 56 évesen, 12 évig küzdött a daganattal és azóta megmaradt ez a 48-49 kg közötti súly és ezt igyekszem megtartani.

Elméletben homokóra alkatom van és nyugi, nekem is van egy picike narancsbőröm. Sőt, tinikoromban hirtelen hízási csíkjaim is vannak a belső combomon. (Gyerekként jártam úszóedzésre, aztán betegség miatt abba kellett hagynom és akkor jött a hirtelen hízás, akkor voltam 55 kg. Nagy volt a hasam, combom és fenekem.) A mellem mindig is kicsi volt, genetika.

2019. júl. 30. 22:11
 25/33 anonim ***** válasza:
70%
Jó alakod van, látszik hogy törődsz vele, bár engem a köldök pc-vel már megnyertél. :D
2019. júl. 31. 05:24
 26/33 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező!

Ne foglalkozz a gyerekekkel akik itt jelen vannak és még csak képről láttak nőt, főleg azzal a kislánnyal aki irigységből lehúzott annak ellenére hogy srácokhoz szólt a kérdésed!

És igen srácokhoz nem férfiakhoz akik úgy látnak téged mint én...

2019. júl. 31. 07:34
 27/33 anonim ***** válasza:
90%

Nálam ez az alak 10/9.

27F

2019. júl. 31. 07:55
 28/33 anonim ***** válasza:
90%
szerintem nagyon csinos vagy. 23/L
2019. júl. 31. 10:52
 29/33 anonim ***** válasza:
78%

28.

Jó hogy srácoknak szólt a kérdés, de ahogy érzed...

2019. júl. 31. 13:49
 30/33 anonim ***** válasza:
90%

10/6 átlagos testalkat

Off: 29-es és te srác vagy :D szerintem inkább egy 41 éves lúzer aki a tini kategóriában leselkedik friss húsra

18/f

2019. júl. 31. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!