Srácok! Milyennek találjátok ezt az alkatot?
Istennő az alakod, csak a fejed nem tetszik.
Kár pedig...
F/41
Hiába húzod be a hasad, látszik, hogy van rajtad pár kg felesleg és nem vagy se formás, se vékony.
Szimpla hétköznapi alakod van, olyan, mint aki csak eszik és kész, semmit nem foglalkozik a külsejével.
Ui.: és bocsi, hogy nőként válaszoltam, tudom, hogy ezért most le leszek hurrogva, de csak az igazat írtam.
Ja, és azt lehagytam, hogy a szépség mindenkinél mást jelent. Van, akinek tetszik ez az alak, mint az első válaszoló, de van, akinek ez már sok.
Heti 4× edzek. Vicces volna az, hogyha "semmit" Nem tennék.
NEM MODELLNEK KÉSZÜLÖK XD
Még jó, hogy átlag, nincs szükségem átlagon felülire.
Ahhoz képest, hogy heti 4x-szer edzel semmi formád sincs. Nem formás a combod, hasadon is van jócskán felesleg, gondolom a feneked se kerek, nincs se vállizmod, még a vádlid is olyan egyenes, mint egy gerenda, semmi forma.
Egyébként hiába edzel, ha sz..rul étkezel. A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik. Utána jöhet csak a mozgás. Súlyzós edzést szoktál végezni? Szoktál menni futni?
159 centi 48 kg vagyok. Otthon szoktam 10 kg-s súlyzóval edzeni, plusz elmegyek futni, és tornavideókra tornázom pl.: [link]
Szoktam hullahoppkarikázni, kitöréseket, guggolásokat végzek. De én már évek óta ezt csinálom és odafigyelek az étkezésre, mert mindig is hiú voltam az alakomra.
Képet nem küldök, nem ezzel fogom bizonyítani, hogy most igazat mondok-e vagy sem.
Én 60 kg-mal guggolok.
150 a lábtolón.
Széles hát: 50 kg
Gerinc merevítő: 10-20 (gerinc probléma miatt)
Keretben 80 kg-mal guggolok.
Váll: 10 kg
Kar: (bicepsz) 8-10 kg
(tricepszre több)
Has: általában saját súly, vagy +20 kg felülés
Has (harangozás) 50 kg
Popsi ("ló" rúgás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!