Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megszeretnék változni. Hogyan...

Megszeretnék változni. Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Szóval én egy 14 éves lány vagyok. Ősszel 15 leszek. 162 cm és 59 kg vagyok, tehát nem valami vékony alkat. Hófehér bőröm van, ráadásul szeplős is vagyok. Mostanában kezdem úgy érezni h kilógok a többi lány közül. Eddig nem zavart, így éreztem jól magam, de mostanában rosszul vagyok ha magamra nézek. Nem vagyok valami nőcis típus(persze ilyen korba nem is az a lényeg szerintem) néha inkább fiúsnak érzem magam. Mindig csőnadrág, meg vmi mintás póló, és tornacipő általában. Szeretnék rövid nacit felvenni ilyen melegbe, de nem merem a hófehér lábam miatt és a kilóim miatt. Néha inkább háromnegyedes nadrágot hordok, de néha abba is rosszul vagyok hogy megbámulnak. Szívesen hordanék mostanában divatos sarut, de a lábujjaim is zavarnak :S Elég vastagok + az egyik lábamon a köröm műtve volt így kisebb és nagyon csúnya szerintem. Ujjatlan felsőt azért nem szeretek felvenni mert a hátamon is van szeplő és utálom őket :S Az arcom is szeplős bár az nem annyira, viszont elég pattanásos, hogyan sminkeljem magam ha megyek valahová? A hajam természetes szőke és lapockáig érő nagyon tépet. Nem is lenne vele gondom csak ha kifésülöm nagyon hamar lelapul meg összeáll.Valaki vmi jó frizura amit hétköznap megtudnék csinálni? Ezek ellenére hogyan tudnék kicsit nőiesebb, "finomabb" lenni? Köszönöm szépen aki segít és végig olvassa :)
2010. júl. 11. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

-tehát nullahathúsz...

-akkor nullahatnyolvan

-hát ez kész

xDD

2010. júl. 11. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
hehe :D
2010. júl. 11. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem én még soha életemben nem mentem úgy végig az utcán, hogy az emberek lábujjait bámultam. szóval a lábujjadat nem nézik, hidd ezt el.

szoliba ne menj, mert az rossz a bőrödnek, és IGEN, lehet bőrrákot kapni akkor is, ha ritkán jársz. főleg, ha ennyire világos a bőröd, és amúgy sem 14 évesen kellene kezdeni... inkább fogadd el, hogy ilyen vagy, világos bőrű, szőke, szeplős. ez lehet szép! ott van nicola roberst a girls aloudból ( [link] vagy lindsay lohan ( [link] szőkék/vörösek és fpleg lindsay nagyon szeplős, mégse csúnya! ha tényleg nagyon nagyon zavar, akkor vegyél önbarnítót, de valami normálisat, az ugyan drágább, de nem leszel tőle foltos-csíkos. a szeplőidet viszont tényleg szokd & szeresd meg, azokkal végképp nem tudsz mit csinálni.

az arcbőröddel szerintem járj el kozmetikushoz, ő kitisztítja, ad rá krémet, jobb lesz. sőt, akár a sminkről is megkérdezheted. így látatlanban azt tudom mondani, alapozó, szempillaspirál, szájfény, ez bárkinek tanácsolható.

a hajad mosd olyan samponnal, ami rá való, gondolom, vékony szálú lehet, úgyhogy szőke, vékony szálú hajra való, dúsító samponnal? plusz szárítás közben hajtsd előre-oldalra a fejed, attól is dúsabb lesz. esetleg megpróbálhatsz kifésülés után egy kicsit beletupírozni, fújd le hajlakkal, attól a formáját is tovább megtartja és össze sem tapad.

a legnehezebb az alakod, erre nehéz úgy mondani valamit, hogy nem láttunk képet. szerintem annyira nem vagy kövér, max egy kicsit duci, ez még változhat ahogy nősz, de ha gondolod, próbálj meg EGY KICSIT lefogyni. ruháknál szerintem nézegesd, hogy mi az, ami másokon tetszik, és próbálj fel olyasmi dolgokat a boltban. akkor is, ha el se tudod képzelni, h neked jól állna, mert lehet, hogy tévedsz. vigyázz viszont a színekkel, szerintem pl a sárga nagyon sápasztana, csak még fehérebbnek tűnnél tőle. próbálj lassan közeledni a nőiesebb cuccok felé, először vegyél olyan pólót, amit egyébként is hordanál, de valami nőiesebb színben, esetleg strasszokkal... stb.

remélem, segítettem, és ne feledd, hogy megváltozni hosszabb feladat, nem megy egyik napról a másikra!:)

2010. júl. 11. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Lindsay Lohan nem csúnya??? A legocsmányabb nő a világon, csak jók a sminkesei...
2010. júl. 11. 22:59
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen aki segített :)
2010. júl. 11. 23:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én szoktam nézni a lábujjakat pedig lány vagyok :SD
2010. júl. 12. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!