Sok pasinak ilyen a mellbimbója?
Figyelt kérdés
Minap valaki kitett egy nyári fürdőgatyás képet és csak ott volt neki szőre a mellkasán.
Helyes pasi volt a szememben.. felöltözve.
Teljesen átlagos srác.
Neki sajna extrém fekete és extrém hosszú és dús volt.
Irigylem, hogy ilyen bátor.. De ez titeket nem zavar nő társaim?
2019. júl. 27. 17:00
11/15 A kérdező kommentje:
Aaaaa az intim terület nem kerül nyilvánosság elé, kivéve a nudista strandon... Az a terület teljesen más tészta.
2019. júl. 27. 17:36
12/15 anonim válasza:
Igen soknak.
Én semmi kivetnivalót nem találok rajta.
13/15 anonim válasza:
Szerintem sem néz ki jól, ha csak a bimbó körül szőrös. Amikor összejöttünk a barátommal, még nagyon fiatal volt, és neki is csak így nőtt szőr, és mindig leszedte. Most már megférfiasodott, és az egész mellkasa szépen szőrös, így nagyon szexi.
14/15 anonim válasza:
Engem nem zavar :) sok fiúnak ilyen. Egyik haverom viszont leborotválta a szőrt körülötte ^^"
15/15 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik, ha extrém szőrös egy férfi, de ha csak ennyire az, az is tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!