Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nője a pasinak de mindig megnéz? Akkor most bejövök neki, vonzónak tart?
Figyelt kérdés
Nem rég tudtam meg hogy van valakije, és nem is friss kapcsolat. Nem esett valami jól, mert nekem már régóta tetszett a pasi, és mostanában észrevettem hogy megnéz stb ezért nem értem ezt.2019. júl. 24. 22:47
1/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul 15 évvel idősebb nálam..
2019. júl. 24. 22:48
2/11 anonim válasza:
attól meg hogy van nője megnezhet nem ne legyél ostoba
3/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de mostanában feltűnőbben csinálja
2019. júl. 24. 22:52
4/11 anonim válasza:
Ha zavar mond meg neki , ha nem akkor dugj vele
5/11 anonim válasza:
Nincs ebben semmi. A férfiak mindig csorgatják a nyálukat.
6/11 anonim válasza:
Hűséget fogadott, nem vakságot.
Minden pasi megnézi a neki tetsző nőket, akkor is ha kapcsolatban vannak. Ebben még nincs semmi.
7/11 anonim válasza:
Megnézett, de nem mozdult rád. Nézni szabad.
8/11 anonim válasza:
#6 válaszolóhoz csatlakoznék nem vakságot hanem hűséget fogadunk a nőknek, ha komolyan gondoljuk (kivétel azok a f***ok akik csak használják a nőket, de nem szeretik). Mindent a szemnek semmit a kéznek.
9/11 anonim válasza:
Én is megnézem a nőket. Melyik hetero férfi nem?
De soha nem csalnám meg a párom. Meg ha a világ legszebb nője is próbálkozna.
A szerelem nem vakság, hanem hűség, és bizalom.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez kb. olyan, mint hogy te akkor is megnézed a kirakatokban a táskákat, ruhákat, ékszereket stb., ha már van otthon egy (vagy akár több).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!