Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek az szexy, ha egy pasinak a pólóján keresztül látszik a mellbimbója?
Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 11:33
2/7 anonim válasza:
Hagyjuk már állítólagos férfiaknál ezt a feminim vonalat.... mi értelme ennek ?!
Legyél férfi,ha meg nem érzed magad annak akkor coming outolj de ne próbáld keverni a kettőt
4/7 anonim válasza:
Hogyne lenne szexi.
Egy másik pasinak....
5/7 anonim válasza:
Jaj de fárasztóak vagytok. Itt a kérdés szerintem nem arra vonatkozott, hogy ratyi ruhát vesz fel. Hanem ha esetleg valamiért keményebb lesz és úgy látszódik. Nekem is szokott olykor egy nem is vékony pólóban, amit kb bármelyikőtök hord. Mondjuk lehet nektek nem, mert teszem azt egy gramm mellizmotok nincs.
A lényeg, hogy ilyen esetekben a lányok rendszerint nem tudnak leakadni róla. Szóval igen, akadnak lányok akiket ez beindít.
6/7 anonim válasza:
Ha nem azért látszik mert nagyobb a melled mint nekem akkor igen szexi :D L
7/7 anonim válasza:
Nem szexi hanem helyesen mondva inkább cexi.A szexi az ha vannak izmok a férfin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!