Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyának?

Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés

Intim gyantát szeretnék csinaltatni kozmetikusnál,de nem tudon,ezt hogy adjam be anyának...

Ti hány évesen gyantáztattatok először?

Szülők tudtak róla?

Ha igen,hogy mondtátok el?

Kb.memnyibe fog kerülni?

2019. júl. 25. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

1.: Szerintem ezt anyudnak nem kell tudnia.

2.: Miért nem a csajod/kanid fizeti, ha ennyire fiatal vagy?

2019. júl. 25. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
" Anya, elszeretnek menne intim gyantara!" kb igy. Ha nem olyan a kapcsolatod anyukaddal akkor inkabb el se mondd neki csak menj el.
2019. júl. 25. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
"Anyuuu, kéééne pééénz kozmetukisra." Ha amúgy is borotválod, akkor az eljáráson kívül nincs különbség.
2019. júl. 25. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi különös nincs ilyenről beszélni anyukáddal.
2019. júl. 25. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Én 15 évesen csináltam magamnak, tökéletesre sikerült, nem volt piros, nem pattogott ki.

Aztán kozmetikushoz jártam, nem ugyan az a végeredmény, kipattogott csúnyán, és drágább. Most megint magamnak csinálom, egy csomag 800Ft. 1-2 hónapra elég. Szerintem döntsd el. Anyudnak nem kell tudnia, én csak közöltem vele, azt mondta ok:))

Nem fáj annyira, a hónalj sokkal rosszabb!!!

16/L

2019. júl. 26. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak annyit mondj, hogy gyantáztatni mész. Nem hülye tudja,hogy előbb utóbb úgyis leszeded onnan a szőrt. Anyum mindent tud rólam, bízok benne, de mégsem osztom meg vele, hogy mikor szőrtelenítem az intim területeimet.
2019. júl. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!