Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Két csúnya embernek sose...

Két csúnya embernek sose lehet szép gyereke. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Az állítás igaz, vagy hamis?

Nem provokáció, random kérdés.

2019. júl. 24. 10:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
KAMU! Ismerősi körömben is van olyan csaj akit bárki ágybavinne, Teste is 10/10 és az arca is elbűvölő, de a szüleik olyan csúnyák hogy bottal sem piszkálnám meg őket.
2019. júl. 24. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem lehet, de nem sok rá az esély.

Sok ronda ember van a munkahelyemen, a legtöbbnek a párjuk is hasonló ronda. Facebookon posztolgatják a baba/gyerek képeket és háááátt.... elég groteszk fejűek szegénykék.

2019. júl. 24. 13:31
 13/20 anonim válasza:
92%
Nekem van ismerosom,hogy o sem nez ki valami jol de a parja szegeny mar nala ia rosszabb.Olyan gyonyoru gyermekeik vannak,hogy a filmekben nincsenek ilyen szepek.Es ezt komolyan mondom
2019. júl. 24. 14:08
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlenül jellemző, de elöfordulhat, ha szerencsésen kombinálódnak a gének. Olyanra láttam példát, ahol az anya elképesztően csúnya volt, a férfi átlagos. Három szép gyerekük született. (Tudom, hogy a szépség szubjektiv, de képzeljetek el egy 150 cm-s, 80 kg-os, nagyorru, szemuveges, apró szemu, vékony szájú, ritkás hajú, pattanásos, lógó mellu nőt, akinek a természete is erőszakos, kötekedő.)
2019. júl. 24. 14:30
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Miért volna provokáció a kérdés? A tény az tény. Itt vagyunk élő példának én és a férjem. Egyikünk sem egy matyóhímzés, fiatal korban sem voltunk azok, de két olyan szép lányunk van, hogy el sem hinnéd. Már felnőttek mindketten, és gyönyörűek maradtak, vagyis nemcsak kislányként voltak szépek. Ráadásul egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Senki nem mondaná meg, hogy testvérek. Érdekes tényleg ez a genetika. Most születik majd unokám jövő hónapban, kíváncsi leszek, hogy két szép embernek szintén szép kisfia lesz, vagy valamelyik felmenőre fog hasonlítani. (Mármint úgy értem, hogy generációkra visszamenőleg.) Anyánk, apánk is szépek voltak. Mi meg átlagosnak születtünk.
2019. júl. 24. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
15. vagyok. Mindig lemarad valami: szóval kimaradt, hogy a lányom férje, azaz a vőm is egy kimondottan jókiállású és feltűnően jóképű férfi. Elnézést, de így kerek a mondandóm.
2019. júl. 24. 14:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Mert sajnos ezen az oldalon sokan provokálásnak vesznek mindent, például ez egy kivesézhető téma, amit feldobtam és féltem, hogy valaki ebbe is beleköt. De láthatóan a lepontozás megy ezerrel...
2019. júl. 24. 14:43
 18/20 anonim válasza:
94%
Hamis. Majdnem minden gyerek szép. Az más kérdés, hogy felnőtt korában milyen lesz. De a genetika hozhat létre olyan kombinációt, hogy két csúnya embernek szép gyereke legyen.
2019. júl. 24. 14:59
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
17., kérdező! Azt látom. Elvileg már nem is szeretek itt válaszolgatni, mármint ebben a kategóriában, mert kész csoda, ha nem pontozzák le az ember válaszát. Ez egy teljesen semleges kérdés, még lepontoznivaló sincs rajta, és mégis... Ez van.:):/
2019. júl. 24. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem igaz. Egyrészt nem csak közvetlenül a szüleitől örökli a születendő gyermek a fizikai tulajdonságait, sok esetben inkább a nagyszüleikre hasonlítanak a gyerekek, mintsem a saját szüleikre. Szóval attól még, hogy a szülők pont előnytelen tulajdonságokat "fogtak ki", még a közös gyerekük bőven örökölheti mindkét ágról a szerencsésebb géneket. Másrészt sokszor van olyan, hogy szép embereknek születik kevésbé szép gyerekük, szóval a fordítottja is simán lehetséges.
2019. júl. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!