Két csúnya embernek sose lehet szép gyereke. Szerintetek?
Az állítás igaz, vagy hamis?
Nem provokáció, random kérdés.
Hamis.
Ismerek egy két testvérpárt. Mindkét családban egy fiú, egy lány lett. A lányok gyönyörűek, a fiúk nagyon helyesek. Amikor megláttam a szüleiket, nem hittem a szemüknek. Kifejezetten csúnyák.
De fordítva is láttam már. Nagyon jóképú férfinak, gyönyörű nőnek, csúnyácska lett a gyereke. És nem csak gyerekkorban, felnőttként is csúnya.
Nincs csúnya ember, csak kevés pénz. :D
Nézzétek meg a legtöbb énekest, hogy honnan indultak mikor még anyagilag "nullán" álltak.
A megfelelő színű ruha, a megfelelő fazon és egy ehez választott smink és haj, simán feldob egy csúnyácska embert is. Csak meg kell nézni a celebeket. Legtöbbet bottal nem piszkálnák meg olyan csúnya feje van, viszont van stílusérzékük és van jó sok sminkük.
Egy igazi természetes szépségű nő/férfi nagyon ritka. Az meg megint csak más kérdés, hogy kinek mi a szép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!