Valami jó tipp a bőrömre? Sürgős! :/
Figyelt kérdés
Jovo het szombaton elutazunk nyaralni. 2 hete gyantaztam a labam, erre persze, h most kezd el visszanőni..írto csunya a labam. Erős, fekete szőrzetem van es ilyenkor az egesz labam combtőig fekete pöttyös, szúrós, és száraz, ahogy jönnek a börfelszinre a szőrszálak. Nem hiszem el. :( kb 1 mm hosszu most a nagyja. Vajon jovohet pentekig kinő annyira h ujra leszedhessem?:( Allandoan ezzel kuzdok. Masoknak olyan gyonyoru a lábuk. Puha bőr, szép fényes, sima... valami tippetek van mivel szebb a nyaraláson?2019. júl. 21. 08:07
1/3 anonim 

válasza:

Én epilátort használok, ilyenkor nyáron többször is egy héten, kb 2-3-szor. A szőr már csak ilyen, hogy nő.
Nem tudom, hogy gyantához hány mm-es szőr kell, de talán le tudod szedni egy hét szőrnövés után is.
2/3 anonim 

válasza:

Más szőrtelenítő módszer? Borotvával vagy krémmel nem kell megvárni amíg hosszú lesz. És a nyaraláson is tudod használni, ha esetleg megint újranőne
3/3 anonim 

válasza:

Én nyaraláson mindig borotválom. Ugyanis hiába szedem le itthon előtte, még egy négy napos hosszú hétvégét sem bír ki anélkül, hogy kiserkenne. Egy hét alatt meg rendesen kinő. Így én olyankor 2-3 naponta átmegyek rajta borotvával. Ideiglenes megoldásnak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!