Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágattam a hajam elég...

Levágattam a hajam elég rövidre. Azóta borzasztóan kunkorodik fel a vége. Valami tipp, hogy ne legyen ilyen, valamint mitől van ez?

Figyelt kérdés

Levágattam a derékig érő hajam, egészen kicsire, most még a vállamig sem ér. Azt vettem észre, hogy 1-2 nap után a vége elkezdett nagyon felkunkorodni. Ez ilyen fog maradni? Mitől van ez? Nem szeretném vasalni, ha lehet, mert pont a hajvasalás volt az egyik oka, hogy 40 centi hajam lekellett csapni. A hajam alapból hullámos/enyhén göndör, de mikor hosszú volt, nem kunkorodott a vége. Most meg úgy néz ki, hogy minden egyes hajszálam egyenes, kivéve a vége ami nagyon feláll. Sajnos nem volt még tapasztalatom rövid hajjal, világéletemben hosszú hajam volt. Ha valakinek van ezzel tapasztalata, esetleg tudna segíteni? A hajvasalás-mentes hajnövesztést így akkor el is felejthetem? Nem szeretném megint tönkretenni a most már egészséges hajam.

18/l

2019. jún. 10. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is mostanság vágattam rövidre és valamiért kunkorodik, fogalmam sincs mitől van. Szokott lenni a hajszárítókhoz olyan szűkítő valami, ha azt rárakod és van körkeféd be tudod úgy szárítani a hajad hogy ne álljon furán ki a vége. Kicsit macerásabb így, mintha simán vasalnád, de szerintem szebb is az eredmény. Ha mégis vasalod akkor hővédő sprayt használj előtte mindenképp meg külön hajmosás után hajvég ápolót, ha esetleg eddig nem tetted, mert ezek sokat segítenek a töredezés megelőzésében.
2019. jún. 10. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2019. jún. 10. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én hajformazas után waxszal szoktam bekenni a vegeket és nem kunkorodik annyira.
2019. jún. 11. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Fogadd el, h kunkorodik, nkm derékig ér, mégis kunkorodik kissé a vége, am meg hullámos.

22/nő Én is nehezen barátkoztam meg vele, de néhány--2-3-4--év alatt sikerült megszoknom.

2019. jún. 11. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor hosszú volt azért nem kunkorodott, mert húzta lefelé a súlya. Most pedig nincs meg ez a súly, ezért kunkorodik. Én is pont így jártam, mikor levágattam a hajam. Szerencsére gyorsan megnőtt és már nincs ilyen bajom.
2019. jún. 13. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, aztán megritkította a fodrászom. Azóta csak nagyon minimálisan kunkorodik.
2019. júl. 22. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!