Levágattam a hajam elég rövidre. Azóta borzasztóan kunkorodik fel a vége. Valami tipp, hogy ne legyen ilyen, valamint mitől van ez?
Levágattam a derékig érő hajam, egészen kicsire, most még a vállamig sem ér. Azt vettem észre, hogy 1-2 nap után a vége elkezdett nagyon felkunkorodni. Ez ilyen fog maradni? Mitől van ez? Nem szeretném vasalni, ha lehet, mert pont a hajvasalás volt az egyik oka, hogy 40 centi hajam lekellett csapni. A hajam alapból hullámos/enyhén göndör, de mikor hosszú volt, nem kunkorodott a vége. Most meg úgy néz ki, hogy minden egyes hajszálam egyenes, kivéve a vége ami nagyon feláll. Sajnos nem volt még tapasztalatom rövid hajjal, világéletemben hosszú hajam volt. Ha valakinek van ezzel tapasztalata, esetleg tudna segíteni? A hajvasalás-mentes hajnövesztést így akkor el is felejthetem? Nem szeretném megint tönkretenni a most már egészséges hajam.
18/l
Fogadd el, h kunkorodik, nkm derékig ér, mégis kunkorodik kissé a vége, am meg hullámos.
22/nő Én is nehezen barátkoztam meg vele, de néhány--2-3-4--év alatt sikerült megszoknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!