Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szálló hajra valami tipp?...

Szálló hajra valami tipp? Szinte már mindent kipróbáltam 😔

Figyelt kérdés
Hosszú barna hullámos vékonyszálú hajam van. Nem töredezett nem száraz de valahogy mégis száll szinte már mindent kipróbáltam pl befontam estére hogy reggelre "összetapadjon" de csak rosszabb lett.Próbáltam bevizezni de csak jobban szállt utána hajápoló tejet tettem rá és így is...már nem tudom mit csináljak elegem van már abból hogy nem tudom kiengedni se copfba kötni mert olyan vagyok mint akit megcsapott az áram! Van valakinek valami bevált módszere?

2019. jún. 3. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Van a kallosnak egy pakolasa :)

1 kilos :)

Normalisan megmosod a hajad,aztan ra kened a pakolast,kb 10-15 percig rajta hagyod aztan leoblited

Nekem nagyon bevallt :)

2019. jún. 3. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaaj, én is ilyen hel,zetben vagyok csak annyi, hogy nekem a hajam még vastagszálú és dús is, szóval száradás közben olyan vagy, mint egy bárány, reggelre meg, mint a szénakazal.

Esetleg ilyen száraz hajra tehető olajokat próbáltál már?

[link]

Nekem ezt ajanlották, nem tetszett túlságosan, mert valahogy simább lett tőle a hajam, és azt nagyon nem akartam, de nem szállt annyira. Egy próbát megér szerintem.

2019. júl. 5. 20:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Megpróbálom köszönöm szépen :)
2019. júl. 5. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.