Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szolárium helyrehozza a...

A szolárium helyrehozza a szépséghibám?

Figyelt kérdés
Kerékpártúrán szépen lebarnultam, viszont a póló helye meglátszik rendesen. Ha elmegyek szoliba akkor csökkenthetem a színkülönbséget, vagy folyamatosan meglátszik a póló helye?
2019. júl. 18. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
54%

Nem nevezném ezt szépséghibának. Amúgy meg szerintem nem tudod magad úgy letakargatni, hogy pont csak a póló helyén ne legyen rajtad semmi, ergo a póló helyén kicsit leszel barna, a többi helyen meg még barnább leszel, vagy akár vörös...

Ha annyira zavar, akkor a lebarnult részen erősebb faktorú naptejjel kend be magad, mint a többi helyen, és úgy menj ki a napra, de ne dél körül, amikor legerősebb. A szoláriumot meg egyáltalán nem ajánlom egyébként sem, mert annyira káros a bőrnek.

2019. júl. 18. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
En is azt tudnam javasolni hogy probald ki hogy ahol nagyon le vagy egve mondjuk 50 faktoros naptejjel kened be magad es ugy mesz napozni. Nekem is hasonlo problemam volt, csak eppen a furdoruham pantja latszott nagyon a vallamon. Igazabol mar az segit valamennyit ha hagyod hogy kifakuljon, egy ido utan kisebb lesz a kontraszt. En eletembe eloszor probaltam emiatt a szolizast es nem akarom dicserni, mert tudom hogy karos es en sem fogok jarni az biztos, de tenyleg egysegesebb lett a borom es kicsit osszebarnultam a pant nyomaval. Es egy hasznalattol ugy gondolom hogy nem lesz gond. Ha te is erre fogod szanni magad nagyon figyelj hogy meg ne egj. En nagyon konnyen barnulok, es most is szep barna voltam, es 6-7 percet javasoltak nekem az elso hasznalatkor a szoliban, 6 percet valasztottam es meg igy is megegtem, nem durvan de kicsit megegtem. Szoval ovatosan:)
2019. júl. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!