Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyöngyösön melyik szolárium...

Gyöngyösön melyik szolárium fog a legjobban lebarnítani?

Figyelt kérdés

#Gyöngyösszolik
2019. júl. 4. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyár van, könyörgöm, miért nem fekszel ki a napra, pluszba egyél meg pár karotin tartalmú ételt és máris barna leszel. Ilyen egyszerű. Nem nyáron kell szolizni, bár egyébként se kéne.
2019. júl. 7. 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Téli időkre is gondolhatok, jesszusom. És ha valaki panelba lakik és nem tud hol napozni?

Sosem voltam még szoliban...

Pont ezt csinálom. Minden nap kifekszek háromnegyed órára a tűző napra, már 2 hónapja. Tök jó érzés, de bézs színem van, szerintem 5 évente 1x égek le. Nem vagyok egyáltalán az a hófehérke, de azért látszik a bőrömön, és egész évben, hogy magyar vagyok :D

2019. júl. 9. 15:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként is, nem nyáron kéne de egyébként se...Mintha a napocska egészséges lenne..A szoli manapság egyáltalán nem egészségtelenebb mint a nap..Rohad a világ, rémlik?
2019. júl. 9. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
De ha bőrrákos leszel, mi szóltunk.
2019. júl. 28. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!