Elfogadják a személyi igazolványom beszkennelt változatát a szoláriumba?
Figyelt kérdés
Rengeteg szoláriumba 18 év alatt tilos a gépeket használni. Mivel nem nézek ki 19 évesnek (annyi vagyok) így elég sokszor rákérdeznek betöltöttem-e az adott életkort, sőt volt hogy már személyit is kértek. A napokban a 151-en elhagytam az okmányaimat, viszont az igazolványomról volt szkennelt változat. A szalonokban elfogadják?2019. jún. 28. 16:39
1/2 anonim válasza:
Nem kéne nekik, mivel ez így nem hiteles. Viszont ha igényelsz új személyit adnak addig hivatalos papírt amit használhatsz helyette, hétfőn el is intézheted és mehetsz utána szolizni.
2/2 anonim válasza:
Érdekes a priorotás nálad is. Én az okmányirodába mennék új személyiért és kérnék ideigleneset, nem a szoli lenne a fő gondom.
Ha van érvényes útleveled, jogsid, használd azt.
Beszkennelve nem csak a szoliban nem fogadják el, mert hát meddig tart pár dolgot átszerkeszteni egy képen? Manapság még a telefonon is képes rá egy csimpánz is kb, érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!