Ugy tudom jo a tojasfeherje a hajnak, de mennyire?
Figyelt kérdés
Szoktam tenni egy heten ketszer kb, tojasfeherjet a hajamra, mert allitolag egeszseges a hajnak, es szeretem is ahogy utanna all a hajam tolle. De ez egy bizonyos ido utan nem karositja a hajat ?2008. nov. 13. 20:44
1/2 anonim válasza:
nem kárósítja hisz semilyen károsító anyag nincs benne:) zerintem jól teszed... én is inkább a növények erejében hiszek mint a kozmetikumékban:)
2/2 anonim válasza:
Jónak jó.Nem károsítja a hajat de én nem használnám.Az egyik fodrász ismerősöm mondta hogy egyik ismerőse csinált ilyen mindenféle tojásos hajpakolásokat amiktől egy idő után záptojás szagú lett a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!