Mi az egészségessebb a hajnak? Ha hajszárítóval megszárítom, vagy ha hagyom hogy megszáradjon?
És mit csináljak akkor amikor ha hagyom megszáradni magától akkor sehogy sem áll a hajam lelapult nagyon.. Nekem megszárítva azért jobb, mert akkor betudom szárítani,hogy ne legyen lelapulva a hajam...Ilyen helyzetben mit lehet tenni?
Egyébként igen sokkal egészségesebb, ha hagyod megszáradni.
A fiam haja erősen korpásodott, és neki azt tanácsolták, hogy szárítsa meg, ne csak magától száradjon, mert ettől is korpásodhat. Idővel valóban mérséklődött, majd szinte el is tűnt a korpa, hogy mitől, igazából nem tudom.
Én szinte mindig szárítom, mert jobban meg lehet formázni, nem fejre tapadó a frizura. Sőt, szinte minden reggel átfúvatom hajszárítóval, így levegősebb, jobb formájú lesz. Inkább véknyabb szálú a hajam, ennyitől mégsem törik, se nem száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!