Rosszat tesz a hajnak, ha nem fésülködök?
Figyelt kérdés
Persze hogy szoktam fésülködni. De amikor megmosom a hajamat, utána megfésülöm, és miután megszáradt akkor már nem, és másnap sem, mert így jól néz ki. Ha mégis, akkor meg egyszerűen borzalom. Van hogy két-három napig nem fésülöm meg. Ez rosszat tesz a hajnak, vagy édes-mindegy?2011. okt. 19. 18:22
1/4 anonim válasza:
Dehogy, sőt a sok fésülés töri a hajak végét, irigyellek hogy nem kell fésülködnöm, nekem akkor néz ki borzasztóan ha nem csinálom meg naponta százszor.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem. Igaz, én két naponta mosok hajat, de mindig csak vizesen fésülöm meg, szárazon meg csak megrázom kicsit vagy hozzá se nyúlok és meg is van. Eddig semmi baja nem volt a hajamnak, max. annyi, hogy kócosabb néha.
3/4 anonim válasza:
Nem tesz rosszat, csak mikor kifésülöd óvatosan fésüld, lehetőleg nagy fogú fésűvel és az aljáról kezdd. Mosás előtt mindig fésüld át, mert a vizesen fésülés nagyon könnyen károsíthatja.
4/4 anonim válasza:
Én sem szoktam fésülködni, csak hajmosás előtt és után. Mondjuk nekem általában össze van fogva a derékig érő hajam. Semmi baja nincsen, szerintem szép. Annyi, hogy kicsit ijesztő ilyenkor az a hajmennyiség, ami kijön a fésüléskor :-) Dehát, ha napi szinten nem kefélem át csak a tetejét kicsit, mikor összefogom, akkor jóhogy 4-5 nap után már jó sok haj összegyűlik, aminek már ki kellett volna hullania. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!