Mik az alapvető hajápolási teendők?
Egészséges, vitamindús étkezés, napi minimum 2 liter víz elfogyasztása.
Én ezt csinálom, ezen kívül johnson and johnson samponnal mosom már gyerekkorom óta a hajamat, mindig először vizesen kifésülöm és utána el kezdem szárítani. Szárítás közben is fésülöm a hajam. Nyáron csak nagyon ritkán szárítom meg.
Szép hosszú, csillogó hajam van. Én semmi extrát nem csinálok vele ezen kívül.
Lehetőleg szabadulj meg az összes töredezett résztől.
Hajmosás: először lazítsd fel a "koszt" (korpa, zsír ilyenek) a fejbőrödön sima vízzel, jól masszírozd át, aztán nyomj a kezedbe sampont és hígitsd fel és lehetőleg mindenhova jusson, mindent masszírozz át az ujjbegyeddel körkörösen, mosd le és ismételd meg még egyszer. Jöhet a balzsam, hajpakolás. Én csak hajpakolást szoktam használni, csak a hajvégektől max a füledig vidd fel, hogy ne zsírosodjon a fejbőröd, én hagyni szoktam rajta egy kicsit. Ha kész vagy, akkor a törölközőt ne dörzsöld a hajadon, csak itasd fel vele a vizet utána használj hajvégápolót. Ne fésüld ki vizesen. Ne fogd össze sűrűn, mert töri a hajszálakat. Ne használj hőt. Kb ennyi
Fésülés: mindig kezdd legalulról a kifésülést, így kevésbé sérül, ha nagyon gubancos, akkor próbáld kis részekre szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!