Lenne kérdésem a borotvával kapcsolatban?! (Tobbi lent)
Lányok a borotválástól tényleg gyorsabban nő vissza a lábatokon a szőr és tényleg dusabb lesz?
Valaszokat elore is koszonom!

Relatív gyorsabban nő, mert többszöröse lesz pár nap alatt. De abszolút ugyan annyit nő. Ad2 nem töredezik a vége annyira.
Epillator hatásosabb. Meg a gyanta. Ráadásul ha fiatalon kezdik a gyantázást, nem is fejlődik ki az erősebb szőrzet, hanem gyengülnek folyamatosan a hagymák. Ha csak borotváltja valaki, a szőr hagyma erősödik és erősebb szőr növeszt. De ha nem vágja, ugyan az a szitu. A különbség a tépés és vágás között van.
Vagy végleges szőrtelenítés még opció.

Ha igaz lenne az, hogy a borotválkozás erősíti a szőrzetet, akkor a naponta borotválkozó férfiak szőrzete évek után olyan lenne mint az acélszög, pedig ez nincs így.
F.

Fogjuk mar fel, a borotvalastol nem lesz sem erosebb sem dusabb....
komolyan mondom iqhoz kene kotni ennek az oldalnak a hasznalatat🤫
Az elottem levo egyik valaszolo mar leirta, miert nez ki maskepp egy epilalt vagy gyantazott szor novekedese, nem tepem felesegesen a billentyuzetemet

3-as válaszoló,
hogy ki az agyilag gyönge látszik abból is, hogy hány %-os a Te válaszod és hány %-os azok válasza, akik azt írják (köztük én is), hogy a borotválkozás nem erősíti a szőrszálakat. Te mást tapasztaltál? Láttál már életedben borotvát?

A 9-es válaszoló nézetét sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, mert amit állít, sosem tapasztaltam. Egy megjegyzésem viszont van: ha igaz lenne az az állítása, hogy genetika kérdése, akkor nem hiszem el, hogy több évtizedes életem során nem találkoztam volna olyan férfivel, aki borotválkozik, fiatal korában piheszőre, öreg korára pedig durva szőrzete lett volna az arcán.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!