Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen naptejet ismertek ami...

Milyen naptejet ismertek ami nem ragacsos?

Figyelt kérdés

Nem szoktam magam bekenni ezert nen tudom, hogy melyik naptej milyen. Viszont most hosszabb nyaralasra indulok es szukseget erzem a vedelemnek.

Legyszi irjatok nekem valami konnyen beszivodo naptejet ami elfogadhato aron van(2000ft alatt?! az arakkal sem vagyok tisztaban:D) 25-30 faktorszamut keresek.

Elore is koszi.

2019. júl. 5. 22:17
 1/3 A kérdező kommentje:
+arcra is lehet kenni(nem szaritja ki)
2019. júl. 5. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ilyen Cien Invisible Sun Spray Sport-ot használok, ilyet haahnáltam tavaly is, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Tulajdonképpen nem is naptej, hanem ilyen napspray, nem ragadok tőle, kicsit olyan fényes lesz a bőröm, mikor rajtam van. 30 faktoros, a Lidlb3n szoktam venni, és nincs 2000 ft.
2019. júl. 6. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!:)
2019. júl. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!