Hajmosás után is ragacsos haj. Mit lehet tenni ellene? SOS
Balzsamot hajpakolást használsz, hajszáritó elött valami hövédöt, olajat?
Következő hajmosásnál sima szappannal a hajtövedet most meg, majd, sampon és megint sampon. 2x.
Sampont csak a tövekre, balzsamot csak a hajvégekre tegyél.
Valószínűleg nem mosod ki a terméket alaposan a hajadból, ettől lesz zsíros.
Hát nem tudom mi lehetett a gond. Normálisan kimostam pedig a sampont, pakolást meg nem teszek a hajtövemre csak a hajvégekre, és pont miközben mostam ki belőle a sampont akkor kezdtem érezni, hogy ragad meg összeáll. Egyébként már régóta Loreal elseve sampont használok, csak nem mindig egyfajtát, imádtam ezt a sampont de már nem merem használni. Utána még megpróbáltam másik 2 fajta samponnal ami itthon volt, és ugyanolyan maradt. Utoljára pedig egy schauma szulfátmentes babáknak való samponnal mostam meg a hajam, és mintha csoda történt volna, egyáltalán nem állt össze a hajam.
De még mindig nem értem miért volt ez, mert nem 1 samponnál volt ez a hajammal hanem mindegyikkel amit kipróbáltam, kivéve az utóbbit.
Azért köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!