Mi alapján választasz naptejet?
Fehér és érzékeny bőrű vagyok.
Nivea 50 faktoros naptejet használok, plusz Dr. Chen béta-karotin kapszulát. Meg szoktam nyersen répát enni olajjal.
Nekem az a fontos, hogy SPF50 UVA/UVB szűrős legyen, legyen vízálló, ne legyen büdös, ragacsos, könnyen szívódjon be, ne hagyjon zsíros foltot a ruhán, ne képezzen látható fehér pajzsot a bőrön és lehessen arcra is kenni, ne legyen tőle pattanásos az arcom.
Krémmánián szoktam rákeresni a termékekre. Beírom amit fontosnak tartok és olvasok róla véleményeket. Amelyik a legszimpatikusabb azt megveszem és kipróbálom.
Csak választanék mert sajnos eddig egyik sem vált be amit kipróbáltam. Szóval amit szeretnék:
50+ faktoros
ne ragadjon
Eddig az összes ragadt és ez azért baj mert napallergiás vagyok és egy sima boltba menéshez is kennem kell. Fenomenális amikor az utca összes pora az én karomon/lábamon szambázik beleragadva a fényvédőbe :( Próbáltam már olcsót, drágát, hypeoltat, kevésbe márkásat, felnőtt és gyerek, kenős és fújós verziót de mindegyik ragacsos réteget hagyott rajtam.
Arcra van nagyon jó de aranyáron mérik és egyszerűen túl drága ahhoz hogy az egész testemre kenjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!