Hosszú hajúaknak! Szoktál fésülködni, ha egész nap otthon vagy?
Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 21:40
12/19 anonim válasza:
Nem, soha nem szoktam, ha elmegyek sem, de mindennap hajat mosok, nem kócos.
Abbahagytam, mert fésülten úgy nézek ki, mint egy vasalt hajú maca, és semmi értelme annak, hogy tök jól néz ki, kifésülöm, és használok rá 6 féle cuccot, hogy úgy nézzen ki, mintha nem fésültem volna meg.
14/19 anonim válasza:
Igen, reggelente meg van mikor este
15/19 anonim válasza:
Amíg hosszú volt a hajam, muszáj volt, mert nagyon hamar gubancolódott. Elegem is lett belőle, úgyhogy tavasszal végül tüsire vágattam inkább, és imádom igy 🙂
16/19 Metionin válasza:
Nem mindig. Most home office-ban tolom, reggel feltekerem ilyen 'felkeltem-kontyba' azt cső. Ha kimegyek a házból, akkor többnyire megfésülöm.
17/19 anonim válasza:
Igen, de nem kócos a hajam,csak szép, selymes és jó tapintású,szeretem fésülgetni:) de persze nem egész nap,csak ha amúgy is ráérek, kicsit átsimítom a fésűvel
18/19 anonim válasza:
Igen egyszer egy nap, felkötöm laza kontyba aztán ha megyek valahova kiengedem és átfésülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!