Hogy barnitsam a napon eredményesen a vadlim elől és hátul?
Elég fehér bőrű vagyok, és nem szoktam nagyon napozni, de ha mégis, a gondom az, hogy gyönyörűen lebarnulok mindenhol kivéve a sípcsontomnal és a vadlimon. Az mindig hófehér marad. Nem akarok drága napozó krémeket venni, mert annyira nem lételemem a napozás és úgysem használnám el őket, de van valami házi módszer, amivel ezt a részt is könnyen le tudom barnitani? Köszi előre is, ha valaki hasznos tippet ad! (mielőtt bárki jönne vele, nem a déli napsütésben napozok, délután 5 körül szoktam kimenni)
Amúgy van még olyan kremem egy kevés amit szolariumban adnak és arcra kell lenne, hogy gyorsabban barnuljon. Az jó lehet?
Alapos bőrradírozás, aztán napra menni.
Ha ez nem jön be: tudom ajánlani az önbarnítókat (a Dove-os egész jó). Egyébként az emberek lába általában lassabban, kevésbé barnul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!