Color B4 hajszín eltávolító alkalmazható eredményesen szőkített hajon (nem szőke)? (Kép)
2017. febr. 1. 13:51
1/2 anonim válasza:
Nem. Szőkítésnél pigmenteket veszel ki a hajból. Festésnél pigmenteket viszel be. A festékeltávolító a bevitt pigmenteket (vagy egy részüket) távolítja el. Pl egy barna hajat festünk világosabb árnyalatú vörösre, akkor a festékhez adott oxi eltüntet valamennyi barnát, a festék pedig hozzáad vöröset. A festékeltávolító ki tudja venni a vöröset, ami utána marad, az az eredetinél világosabb, sokszor sárgás árnyalatú szín. Ha te csak valamilyen enyhe szőkítőt használtál pl Sunkiss Jelly, akkor a festékeltávolító nem csinál semmit. A szőkítés ugyanis nem festés.
2/2 anonim válasza:
Ha úgy értetted, hogy most barna a hajad, és ki akarod szedni, hogy újra szőke legyen, akkor szerintem beválik. Bár lehet, hogy sötétebb lesz, mint amilyen volt, és lehet, hogy egy doboz nem lesz elég. Nekem szürkés szőke volt a hajam kiszivatva, azután befestettem barnára, nagyjából olyanra, mint amilyen a tiéd a képen, és kicsit sötétebb lett, de kiszedte. De csak egy tincsen prôbáltam eddig. Neked gondolom nem lesz már túl hasznos, de remélem másnak legalább kicsit segítettem, ha egyáltalán jól válaszoltam a kérdésre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!