Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 17 éves leszek, és az a...

17 éves leszek, és az a problémám, hogy a lábamat(térdtől lefelé) egyszerűen képtelenség eredményesen szőrteleníteni, ugyanis rengeteg a benövő szőrszál. Van rá megoldás?

Figyelt kérdés

Egy ideje lufaszivaccsal minden zuhanyzás alkalmával átdörzsölöm, amit ajánlok minden hasonló gonddal küszködőnek,mert használ. Maradt 1-2 benövés, de azt már elvselem.. de ami nagyon nagyon bánt az az,hogy irgalmatlanul piros-lilás pöttyös!És ez engem olyan szinten visszahúz,hogy van hogy nyáron nem merek felvenni rövidnadrágot. Idén is végig hosszugatyában sültem, 5x ha volt rajtam vmi rövid. Szoli?Bár az nem szünteti meg a bajt,csak \\\'ápolés eltakar...\\\'

A másik baj az az,hogy a lábujjaimon is olyan szőrnövekedls indul meg hogy az valami hihetetlen... epilálni,gyantázni s csipeszelni se merem,mert mindig beleszakad,és utána tiszta gusztustalan. Ez miatt pedig a papucsot is kerültem..

Valaki mondjon valamit,mert olyan tanácstalan vagyok,mit lehetne ezzel tenni??Lehet hogy a hormonális változások váltják ki ezeket?Vagy ne áltassam ezzel magam?

Köszönöm előre a válaszokat

2008. nov. 2. 23:53
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és még annyit,hogy a borotva, az epilátor és a gyanta használata között nincs különbség a böröm reakcioját tekintve!
2008. nov. 2. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem ugyanezek a probélmáim! nézz utána a pcos nevű betegségnek mert nekem is ez van és pont ezekkel a tünetekkel kezdődőtt... (mindenhol erősebben szörösödtem...)

amugy mi az a lufaszivacs?

2008. nov. 2. 23:56
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

itt egy kép.lényegében egy sima szivacs,de az egyik része kissé durva,az elhalt bőrsejteket lehet vele leradírozni,mert többek között ez is okozhatja a benövést.

köszi a gyors választ,mindjárt utánanézek mi az amit leírtál:)

2008. nov. 3. 00:06
 4/6 A kérdező kommentje:
elolvasgattam. Hát,hála az égnek nekem tuti nem ez a bajom. kopkop
2008. nov. 3. 00:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a pcostól azert novekedett a valaszadó szörzete, mert emeli a tesztoszteronszintet.

(nekem is volt)

ami viszont van: hasonló problémam, vagyis nekem az, hogy hihetetlen erzekeny a borom.

szerintem gyujts végleges lézeres szőrtelenítésre, de nézd meg nagyon hogy hol milyen gepet hasznalnak, mert nagyon nagy minőségi ingások vannak (egy kis darabon próbáltasd ki).

a másik megoldás, a szőrbenövést gátló krém, azt nem írtad próbáltad e, de van ilyen is, akár használhat is :)

sok szerencsét

2008. nov. 3. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problémáim vannak. A borotvától megerősödik már két alkalom után, a gyantától két hétig tiszta pötty a lábam, véglegesre nincs pénz, szőrtelenítő krémtől még a bőröm is begyullad:D

Nekem eddig legjobban a cukorpaszta nevezetű dolog vált be. Hasonló mint a gyanta (szóval tövestől tépi ki a szőrt), de szőrnövekedéssel ellentétesen kenik fel, és megegyezően húzzák le. A szőrbenövés ugyanúgy megmarad, de legalább két órával a szőrtelenítés után már alig pöttyös a lábam, a következő napra pedig teljesen elmúlik.

Érdeklődj kozmetikusoknál, nem tudom mennyien csinálnak ilyet (kicsit drágább mint a gyanta).

Neten láttam vmi hasonlót, de ahhoz voltak lehúzócsíkok, mint a gyantához, ehhez pedig nincsen. A kozmetikus ezt kézzel keni fel és szedi le, állítólag külön tan folyam kell hozzá, szóval boltokban nem kapható:(

2008. nov. 3. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!