Mit kezdjek az arcommal?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam kozmetikusnál, és nagyon elszúrta nyomkodással az arcom, főleg a két szemöldököm közti részt, és az orromat.Mivel tudom csökkenteni a pirosságot, és gyógyítgatni a sebeket?:)
És az orromon van egy ilyen gennyizé....nem tudom, mi ez, olyan, mint egy extra nagy pattanás, de mégsem az.:D
Ezzel mit kezdhetnék? Jó lenne valami egy napos dolog, amitől jobb lesz, mert holnap egy esküvőre kell mennem.
Előre is köszi!
2010. júl. 9. 13:00
1/7 anonim válasza:
A sebekre kenjél neogranormont, az meggyorsítja a sebgyógyulást és a pirosságot is csökkenti szerintem. Holnap meg kenj alapozót az arcodra, hogy ne legyen piros
2/7 anonim válasza:
A gennyizé nem tudom mi lehet. Ha meg van telve, akkor próbáld meg kibökni tűvel és kinyomni
3/7 A kérdező kommentje:
Na, kinyomtam azt a gennyizét.:)
A neugranormonon kívül van valami tanács?
2010. júl. 9. 14:34
4/7 A kérdező kommentje:
A gennyesizé helyén elkezdett kialakulni egy méretes seb, ami jócskán átüt az alapozón! Valami ötlet????Légyszi!:D
2010. júl. 9. 16:06
5/7 anonim válasza:
tegyél rá alapozot utána korrektort megin lapozo megi nkorekrot:D barnád szinü korrektoral tudod a legjoban eltunteni:D
és a végén puder.
6/7 anonim válasza:
ha azt a jó nagy sebed lealapozod még csunyábban fog kinézni mint eredeti állapotában h nincs lealapozva, ráadásul jól megtelepednek rajta a bacik és nem h javitanál a helyzeten még rosszabb lesz. ilyenkor LEVEGŐZTETNI kell nem szabad ezeket a szarokat rákenni. tonikkal kend át az arcod melegvizes mosdás után utánna pedig valamilyen bőrnyugtató krémmel legjobb lenne az aloe vera. vagy bepanthen.
7/7 A kérdező kommentje:
Na, végülis egy kicsi alapozót tettem rá, és amint hazaértem, lemostam, és tettem rá aloeverát. Köszi a segítséget, mentek a zöld kezek!:)
2010. júl. 10. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!