Az arcomon van néhány piros pötty, ill. folt (pattanás utáni), ezeket mivel tudnám "eltüntetni"?
bármilyen krém vagy módszer jöhet, csak hatásos legyen :)
köszönöm.
2009. ápr. 10. 20:55
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy férfi vagy nő vagy, de ajánlom h éjjelre tegyél rá sok korrektort, nekem az nagyjából eltünteti.
2009. ápr. 10. 21:45
2/7 anonim válasza:
Remélem nem gondoltad komolyan a korrektort...
Menj el kozmetikushoz, ott kapsz majd szakszerű kezelést rá.
2009. ápr. 10. 21:49
3/7 anonim válasza:
hát ez nevetséges, hogy milyen buta emberek vannak ezen az oldalon!!!
Ekkora butaságot soha életemben nem hallottam!
Éjjelre korrektort?!
Felejsd el, ha nem akarsz pattanásos arcot. A korrektorok ( akármijen márkás) sajnos TELJESEN eltömítik a pórusokat, és így jönnek ki szépen a pattanások. inkább moss többször arcot egy nap sima tiszta vízzel, így nem jönnek ki a pattanásaid, mert nem lesz az arcod tele szennyeződésekkel. ennyi. ha pedig kijöttek azok a kis foltok el is tűnnek majd. ha meg nem, cumi :)
2009. ápr. 10. 21:51
4/7 anonim válasza:
nekem pl.van teafa korrektorom,az pl.jó rá éjszakára is a hagyományos,fedő korrektor tényleg csak rosszabbá teszi.
2009. ápr. 10. 22:01
5/7 anonim válasza:
pedig tényleg bejön a korrektor, igaza van az elsőnek.
2009. ápr. 10. 22:02
6/7 anonim válasza:
hát igen. de a teafa korrektort sem éjjelre találták ki. ha pedig jót tenne a bőrrel, akkor lenne kifejezetten éjjelre kitalált korrektor. :)
amugy pontosan ma láttam a tévében, egy kozmetikus nyilatkozott , és azt mondta hogyha kimész napozni, a nap eltűnteti az arcodról a foltokat. puszi
2009. ápr. 11. 11:24
7/7 anonim válasza:
Szia. Szerintem próbáld ki az Akneroxid gélt. Két fajtája van, Akneroxid 5 vagy 10. Igazából a kialakult pattanást szedné le, de volt nekem is, hogy sikerült belekapnom, és a piros foltot 2-3 napon belül eltüntette. Ha eltűnt szerintem utána is érdemes használni, mert tényleg sima lesz a bőröd. Elég erős gél, vigyázni kell vele, mert ha túl sokat kensz magadra, kipirosodhat az arcod. Este kell felkenni. Ha kipróbálod, és kipirosodsz igyál kálciumot, az helyreállítja majd a dolgokat, viszont akkor nem valószínű, hogy használhatod majd később is. Ha bemész gyógyszertárba, és mondod, hogy ilyet szeretnél, ha nincs is, 2-3 napon belül leszállítják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!