Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sűrűn járok hajat...

Milyen sűrűn járok hajat hosszabbítattni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Főleg póthajas lányok véleményére vagyok kíváncsi.

Jelenleg 1 éve van rendszeresen póthajam, olyan 4 havonta járok folyamatosan újrarakatni.

Mostanában rendszeresen azt olvasom különféle profi hajszalanok oldalán, hogy a hajat legkésőbb 3 hónap után el kell távolítani különben kárt okozunk...

Nektek mi a véleményetek erről? Nekem se durva lenövésem nincs, se potyogó tincsem se rasztásodásom, 4 hónaposan pont úgy néz ki mint 3 hómaposan. Egy újra rakatás minimum 30-40 ezer foirnt, így nyilván nem mind1, hogy az ember 3 vagy 4 havonta jár el fodrászhoz.

Ti milyen sűrűn járok újra rakatni? Szerintetek ez a 3 havonta cserélni kell dolog jogos, vagy pusztán pénz lehúzás?

2019. jún. 24. 07:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Négy havonta jársz hajat hosszabbíttatni.
2019. jún. 24. 14:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tartalmas választ :)

Örülök, hogy a te telefonodon sosincs bekapcsolva az autocorrect igy fogalmad sincs róla, hogy milyen az, amikor át javít egy szót. Legtöbbször oda figyelek erre, de sajnos nem vettem észre, hogy kimaradt egy “t” betű...hogy is lehetek ilyen igénytelen, hogy ezt nem vettem észre.

2019. jún. 24. 18:02
 3/3 anonim válasza:
Szia! Mikrogyűrűs hajam volt 3 hónapig még tavaly. Nos..egy neves szalonban Győrben a rengeteg pénzért cserébe jó adag hozzánemértést kaptam. Olyan vékony tincsekre és olyan szorosan a fejbőrhöz rakták a hajat, hogy 2 napig fájt még a fejem utána. Úgy gondoltam profik és értenek hozzá, meg hogy ezt biztos így kell. Ennek az lett az eredménye, hogy 3 hónap után mikor levették sírni tudtam volna, konkrétan a hajam fele kihullott attól, hogy túlságosan húzták a tincsek. Fél évig pihentettem a hajam pakolások , ricinus,minden és kerestem egy másik fodrászt. Ő viszont már értette is mit csinál, alapból a tincseim feléből 2 tincs is kijött így nem terhelte le a hajam és jóval lazábban is rakta fel a fejbőrhöz, így mikor most mentem újrarakatni meg is maradt a hajam.🙂 ebből csak azt akartam kihozni, hogy semmiféle káros hatása nem lett volna gondoltom ha tovább is fent hagyom, ha megfelelően rakják fel. De látszik a gyűrűzés így én 3 havonta fogok is menni. Károsodást a tapasztalatlanság okoz, meg a józan paraszti ész hiánya..sokkal inkább minthogy egy megfelelően feltett póthaj plussz pár hetig maradna fent:)
2019. júl. 22. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!