Mennyibe kerül és milyen sűrűn kell hajat festeni?
Hajhossztól és színtől függ. Amikor hennával festettem olcsó volt,egészséges meg könnyű is. Azt esetleg kipróbálhatod,azt nem lehet elrontani. Az elég hatalmas hajkoronákra. A rendes hajfesték is elég,mikor derékig érő hajam volt akkor is csak 1 dobozzal használtam,annyi hogy felhígítottam egy pici 6%-os hidrogénnel,hogy ne legyen olyan tömör és több legyen belőle. Tökéletesen működött,évek óta így használom.
Ami a hajfestéket illeti,a fodrászom a garnier olia terméket ajénlja,állítólag ez károsítja legkevésbé a hajat. Mikor vörös voltam,ezt használtam,de nekem nem volt elég élénk piros ezért áttértem másikra. Most szőke. A szőke körülényesebb és drágább is.De szerintem a barna olcsón megúszható. Havonta,másfél havonta szoktuk festeni,annyi idő alatt nől le az eredeti haajd kb egy cm-t. De én akkor is csak a tövekre viszem fel,a többit hagyom,hogy ne károsítsam feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!