Mitöl lett csúnnya a bőröm? SOS
Nagyon sokáig nem volt pattanásom, és most hirtelen nagyon sok lett a szám körül, nagyon el vagyok keserdve mert azt hittem hogy kinöttem a ,, patikorszakból"
Nem tudom, hogy min változtattam, vagy hogy min kénne változtattnom. Puderezni nem szoktam, hogy ne legyen még rosszabb... bőrdokinál voltam, nem használt a crém amit felirt :(
20 L
tudom, hogy nem szabad, de olyan nehéz tényleg megállni
remélem tényleg elmulik :((
Voltam nem rég fogorvosnál nincs rossz fogam, fogigátlót nem szedek... de viszont nagy rajtam a nyomás és sokat streszelek
Allergiatesten tavaly voltam minden negativ volt, de a tejre azért figyelek
A stressz okozhatja, próbáld meg csökkenteni a rajtad lévő nyomást. Stressz esetén segíthet még a magnézium pótlás megnyugodni, lelazulni (napi 1 szem). Ha külsőleg szeretnéd kezelni akkor nekem erre 2 dolog vált be: a The Ordinary niacinamid szérumja, illetve segíthet még egy jó bha vagy pha hámlasztó is. De ha hámlasztani szeretnél először olvass utána pl. a skinsmart vagy tajti ildikó oldalán.
Esetleg mivel pont a szád körül jelennek meg érdemes lenne megnézned, hogy milyen ételektől jöhet ki (ha nem is vagy allergiás azért vannak bizonyos ételek amik növelik a rizikóját pl. Tej, magas glikémiás indexű ételek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!