Mítől lesz puha a hajunk?
Figyelt kérdés
Amikor megfürdök mindig olyan jó puha a hajam de másnap reggel már olyan kemény hogy fésülni is fáj ti miket tudtok ajánlani hogy jó puha legyen a hajam?2017. nov. 9. 14:38
1/5 anonim válasza:
1. Igyal sok vizet
2' szaraz hajra valo termekeket hasznalj (nekem a gliss kur olajos cuccai valtak be)
3. Vitaminok
2/5 anonim válasza:
Olívaolaj, ricinusolaj, argánolaj, mandulolaj segíthet
Jó minosegu sampon & hajpakolás használata
Egy ionos hajszaritó is segíthet
Én a Kerastase elixir hajolajat használom miután beszaritottam egy mogyoronyit használok a vegekre
4/5 anonim válasza:
Én elkezdtem használni egy Avonos hajpakolást pár hónapja, azóta nekem simább, puhább a hajam.
5/5 anonim válasza:
Hajmosás: ne forró vizzel, inkább langyossal/ enyhén meleggel. A balzsamot vagy pakolást legalább 3 percig hagyd rajta.
Bevállt hajápoló szereket használj. Haj sprey, olaj. Vannak vitaminok hajra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!