Leégés után napozhatok?
Figyelt kérdés
Tegnap kb 9:45-12:30 ig napoztam és leégtem, piros volt a bőröm, de mára már jobban néz ki, de még fáj. Aloe géllel kentem. Ma is szívesen napoznék délután. Az a kérdés, hogy leégés után szabad e napozni.2019. jún. 10. 07:48
1/6 anonim válasza:
Inkább hagyd, hogy hagyj gyógyuljon meg a bőröd.
Egyél répát olajjal, karotint viszel így be, így legalább megelőzöd azt, hogy következőleg is leégjél.
4/6 anonim válasza:
Inkàbb ne! Hagyd a bőröd pihenni/gyógyulni.
5/6 anonim válasza:
Ha mindenkepp ragaszkodsz a borrakhoz, akkor persze nyugodtan.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Pont a legrosszabb időben napoztál amikor legnagyobb az UV sugárzás.Lehetőleg hagyd ki a napozást, míg rendbe nem jön a bőröd.Érdemes lenne az aloe vera alapú 30-as faktorú, 80 percig vízálló,UVA és UVB sugárzás ellen is védő aloe sunscreen napkrémet használnod.
Azt nagyon jól tetted, hogy aloe géllel kented a leégést. Nagyon jó még ilyenkor az aloe firsttel fújni.
Jó napozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!