Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hegesztés okozta leégést...

Hegesztés okozta leégést mivel lehet kezelni?

Figyelt kérdés

Leginkább a megelőzése érdekelne, eddig olyan helyen dolgoztam ahol kabátban is tudtam dolgozni, de most közvetlen fűtés mellett vagyok, pólóban is leizzadok néha.

Naptejnek van értelme?

2019. febr. 10. 16:17
 1/4 CsilluN válasza:
A megelőzésről nem tudok nyilatkozni, de ha konkrétan égési sebet szeretnél ellátni, arra tökjó a Curiosa gél, enyhiti a fájdalmat és szebben, gyorsabban gyógyul a bőr. Az égési osztályon is ezt használják.
2019. febr. 10. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:

A megelőzés jobb lenne mint utólag kezelni, próbáltam inget húzni de 10 perc alatt leolvadt rólam. Ha olyan munka van akkor zárt térben, tartályban ugyan ez a gond, a műhely 19-20 fokos, a boxomban van kb 25-27 fok mert pont felettem nyomja a meleget, ha kikapcsolom a többiek fáznak.

Már kezdem megszokni hogy csak póló van rajtam, de pár nap alatt leégtem.

2019. febr. 10. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha bárki hasonló cipőben járna a 30 faktoros naptej bevált.
2019. márc. 3. 13:30
 4/4 anonim válasza:
Azért erre ne vegyél mérget! A bőröd memorizálja a káros hatásokat és idősebb korban szépen visszaadja, rossz esetben melanoma formájában.
2019. márc. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!