Ha leégek és lehámlik akkor nem barnulok?
Figyelt kérdés
Sajnos picit leégtem napozástól, pedig ugye barnulni szeretnék, akkor így nem barnulok be hogy leégtem?2018. aug. 8. 07:55
1/7 anonim válasza:
Kend magad legalább 30 faktoros naptejjel. Hidd el hogy ugyanúgy lebarnulsz de nem égsz le... Ha lehámlik a bőröd akkor ott már barna nem leszel.
2/7 anonim válasza:
Kísérletezd ki, hogy melyik faktorszámmal barnulsz. Nekem mázlim van, mert elég a 20-as, nem égek le vele, de neked lehet magasabb kellhet.
3/7 A kérdező kommentje:
igazából szoláriumról van szó csak nem említettem. Csak 6 percre mentem be de leégtem tőle.
2018. aug. 8. 11:41
4/7 anonim válasza:
Te azt írtad hogy napozás.....most akkor mi van?
5/7 A kérdező kommentje:
Szoli, csak szét vagyok csúszva :D
2018. aug. 8. 22:58
6/7 anonim válasza:
:D
Hát nem tudom. A szolinál ugye más sugarak vannak.
Én pl nem vagyok lehámlós, de ha leégek másnapra bebarnulok.
Bőrtől függ. Valaki ha lehámlik barna marad alatta, valaki meg fehér. :D Úgyhogy passz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!