Lányok! Szokott büdös lenni a lábatok?
Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 19:33
1/17 anonim válasza:
12 órás rohangálós műszak után igen. De csak enyhén van szaga.
2/17 anonim válasza:
Nem. Pedig szellőzés nélküli munkavédelmi cipőt kell hordanom. Büdös a gombától tud lenni
3/17 anonim válasza:
2es
Biztosíthatlak,hogy nem gombás a lábam. Mégis van szaga. Nem erős,szerencsére senkit nem zavar. Így engem sem.
5/17 anonim válasza:
3-as. De, gombás. Max. nem okoz tünetet, mert nem tud elszaporodni, de attól még gombás.
6/17 anonim válasza:
Jólvan kedvesem. Ha nem láttam már kb.10000 gombás lábat és nem tanultam volna bőrgyógyászatot, még el is hinném. Meg kb.mindent,amit a neten írnak. De majd jobban megnézem a lábaimat. ;)
7/17 anonim válasza:
Helyes, tedd azt. A könyveket sem ártana újra tanulmányozni, kedveském, mivel én is elég sokat tudok a szakmáról ;)
8/17 anonim válasza:
Akkor tanulmányozd te. Nekem nincs rá szükségem. :*
9/17 anonim válasza:
A labszag nem gombatol lehet csak es kizarolag😂😂😂remelem nincs gyereked aki ilyen buta ne szaporodjon
Tessek dragam olvasgasd, a masik 4 ok is kivalthatja
10/17 anonim válasza:
Nincs szükséged rá, mert életcélodnak tekinted az o.stobaságok terjesztését az interneten, hát persze. Utolsó: Bocsi, de divány (wtf?) szintű cikkeket nem olvasok és nem hiszel el azokat, révén, hogy elég sokat tanultam erről egyetemen és 20 éve dolgozom benne, de köszi, viccnek jó volt, meg hogy leégesd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!