Bőrradírozás után mindegy hogy milyen krémet használunk?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy elég sima testápoló vagy direkt arcra való krémet kell?Vagy ez mindegy csak legyen valami?2010. júl. 7. 16:09
1/4 anonim válasza:
Én mindenképpen azt javaslom, hogy jó minőségű arckrémet válassz. A testápolók nem ugyanazt tartalmazzák, mint egy arckrém, amit direkt a nagyon érzékeny arcbőrhöz fejlesztenek ki. Az sem mindegy hogy milyen bőrtípusod van, mert célszerű ahhoz illőt választani. Az arcápolás egyébként három fázisú, mert hogyha úgy szeretnéd végezni, ahogy a nagykönyvben meg van írva, érdemes előtte arctisztítót és tonikot is használni, ami tisztítja a bőrt és felkészíti a krémre.:)
2/4 anonim válasza:
miota kell borradirozas utan bekenni az arcbort ..nem azért de én nem szoktam ,modjuk semmi hatasa sincs..az avontol a naturals krém megfelelne vajon?
3/4 anonim válasza:
Én minden bőrradírozás után bekenem hidratáló arckrémmel az arcom.
Még anno az avonbol rendeltem. Kis zöldes dobozkában van.
4/4 anonim válasza:
Igen,nem árt,ha bekrémezed,d enem testápolóval.A friss bőrt végeni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!