Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyulladt, varas, heges pattaná...

Gyulladt, varas, heges pattanások?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya az arcbőröm egy ideje, ha egy kisebb érett pattanást is kinyomok rögtön begyullad és napokig el sem akar múlni.. Bevallom, mindig kikaparom, mert úgy gondolom hogy ha leszedem a varat róla akkor jobban gyógyul.. Emiatt rengeteg hegem lett az arcomon, a pofimon, az államon és a homlokomon is.. barna kis foltok, amik talán sosem múlnak már el..

Sírni tudnék annyira szégyenlem az arcbőrömet..

Valami tippet tudtok adni, mit tegyek? (Kozmetikushoz nem szeretnék menni, mert szerintem ezen már ő sem tud segíteni..) A bőrgyógyász mit tenne velem?

2019. máj. 26. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Dermofil paszta, napi kétszeri arcmosás, 0 smink.
2019. máj. 26. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha állandóan leszedet, kevésbé gyógyul, mert mindig visszaveted a gyógyulási folyamatot azzal... nem véletlen van rajta, védi az ellen, hogy a bacik belemenjenek.

Amúgy nekem is csúnya volt. Voltam bőrgyógyásznál, kozmetikusnál én sem.

A bőrgyógyászom a La Roche Posay Effaclar Duo+-t mondta nekem, hogy próbáljam ki. Gyógyszertárban lehet kapni.Amit tudni kell róla, hogy az ára kicsit borsos a drogériás termékekhez képest, viszont sokáig elég, és nekem ennek köszönhetően lett szép az arcom. Még a mai napig is használom, ha rosszabb időszakaim vannak

Ha pedig gyulladt pattim van akkor garnier pure active gel-t használom, az fertőtlenítve mossa az arcot. És utána nem nagyon kéne hozzányúlkálni.

2019. máj. 26. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha lekaparod ott fog maradni a heg, folt. Keress fel egy borgyogyaszt inkabb, es változtass az etkezeseden.
2019. máj. 26. 17:59
 4/4 anonim válasza:

[link]

En ezt hasznalom, segit a pattanasokkal szemben is illetve hamlaszt is, igy a nyomokat eltunteti.2000ft korul van a gyogyszertarban de megeri. Ne kapard le oket mert ott marad a nyoma inkabb hasznalj borradirt. Garnier pure active nekem is hasznalt, pattanasokra es nyomokra egyarant jo.

2019. jún. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!